Home / Senioren / Goes 1 / EEN GEWAARSCHUWD GOES 1 TELT VOOR TWEE!

EEN GEWAARSCHUWD GOES 1 TELT VOOR TWEE!

Afgelopen zondag werd ZUNDERT 1 afgedroogd door UNO ANIMO 1, bij de rust stond UNO ANIMO 1 na flitsend voetbal, ondanks de warmte met 0-4 voor…. Na de rust geloofden zij het wel. UNO ANIMO heeft nu 34 punten uit 23 wedstrijden verzameld. UNO ANIMO won met rechttoe-rechtaan voetbal en is geen ideale gast voor feesten en partijen; donderdag 3 mei  j.l. hielden zij MOERSE BOYS op 0-0; bij winst van deze Zundertse Club zouden zij kampioen zijn geworden.

Tegen ZUNDERT speelden de gasten uit Loon op Zand hun geliefde spelletje, met veel man achter de bal proberen met lange ballen naar voren de duels te winnen; de buitenspelers zijn snel en de spits won praktisch alle duels van de Zundertse verdedigers. M.i. ongeveer het spel van CLUZONA, die voor mij een sterke tegenstander was; nergens staat, dat je niet met 9 man voor de goal mag liggen, kijk de spelregels van het “voetbalspel“ maar na!

Waarom deze email nog op de website geplaatst?  Omdat ik en vele met mij, niet met een KATER thuis willen komen op donderdag, want dan ben ik de volgende dagen voor mijn Geliefde niet te genaken…… je zult maar zo’n goeie man hebben.

Jaap

Melvin van Bloppoel