Home / Clubinfo / Van het bestuur / FIJNE FEESTDAGEN!

FIJNE FEESTDAGEN!

Wij willen al onze vrijwilligers dank zeggen voor al het geen zij het afgelopen jaar op vrijwillige basis weer voor onze vereniging hebben gedaan.

U allen die als vrijwilliger, nu en in de toekomst, in toenemende mate, de kurk vormen waarop elke vereniging drijft.

”ZONDER VRIJWILLIGERS HEBBEN WIJ GEEN BESTAANSRECHT’’

In het Nederlandse voetbal gaan iedere week vele duizenden vrijwilligers aan de slag, vrijwilligers zonder wie het Amateurvoetbal en dus ook onze vereniging, überhaupt overeind zou kunnen worden gehouden.

Wij zijn als Bestuur U allen daar veel dank voor verschuldigd en hopen vanzelfsprekend ook volgend jaar weer op Uw aller zeer gewaardeerde inzet te mogen rekenen.

Tevens willen wij al onze vrijwilligers, leden, supporters en sponsoren fijne feestdagen en voorspoedig, sportief maar vooral een gezond 2018 toe wensen.

Bestuur v.v. G.O.E.S.

Onze nieuwjaarsreceptie , waarvoor u allen van harte uitgenodigd bent is op zondag 14 januari vanaf 16.00 uur in onze kantine.

Melvin van Bloppoel