Home / Senioren / Goes 1 (Zaterdag) / Verslagen / Fotoverslag en verslag Colijnsplaatse Boys - Goes 1 (zat)

Fotoverslag en verslag Colijnsplaatse Boys - Goes 1 (zat)

Zaterdag 10 februari 2019 speelde Goes 1 (zat) in Colijnsplaat tegen de Colijnsplaatse Boys.

Ron Amperse was aanwezig, zag hoe Goes won met 3-0 én maakte de foto's.
 <klik hier>

Wedstrijdverslag Colijnsplaatse Boys-VV Goes Zaterdag

Datum: 9-2-2019

Locatie: Sportpark  Schenge, te Goes

Aanvang: 14:30 uur

Na afgelopen week Apollo te hebben verslagen moesten we vandaag tegen Colijnsplaatse boys spelen. Samen bezetten we de 4e plaats waarbij wij een beter doelsaldo hebben dan onze tegenstander van vandaag.

Waar bij Colijnsplaatse boys de schorsingen en blessures hoogtij vieren waren wij vandaag door ziekte en mogelijke blessures tot de aftrap onzeker van het meespelen van 2 spelers van de meegereisde 14 spelers.

De wedstrijd:

In tegenstelling tot voorgaande wedstrijden waren we dit keer direct bij de les. Gesteund door een stevige wind in de rug werd Colijnsplaat teruggedrongen tot in de eigen 16 meter. Na een poging tot uitverdedigen kwam de bal in de 3e minuut uit bij Hans, hij vuurde de bal van ruim 30 meter stijf in de kruising. Helaas misten we daarna weer de nodige kansen (Bajram 1:1 met de keeper, Kadar 1:1 met de keeper, Attila vrij intikken binnen de 5 meter na een vrije trap, vrije schotkans Flamur, gemiste voorzetten binnen de 16) maar gelukkig kwam de 2-0 halverwege de 1e helft op het scorebord. Bajram scoorde van dichtbij met zijn hoofd, de bal stoot via de lat van ruim achter de lijn terug het veld in. De protesten van Colijnsplaatse boys tevergeefs, zelfs hun grensrechter zag het (later die dag ging zijn zicht ietsje achteruit zullen we maar zeggen). Helaas was de stand slechts 2-0 bij rust waar en 4-0 meer recht aan de verhoudingen had gedaan. Een van de geschorste spelers van Colijn wenste zelfs hun eigen spelers veel sterkte in de 2e helft…….Mooi compliment!

De 2e helft begon zoals verwacht, Colijnsplaatse boys schiet iedere bal hoog naar voren in de hoop daar iets te kunnen forceren. Dit had geen enkele nut want de verdediging gaf geen krimp en als zij de touwtjes iets lieten vieren oplosten kwam Ebrahim de zaak wel even corrigeren.

Na een aantal speldenprikjes van ons scoorde Attila de 3-0 na miscommunicatie tussen hun verdediger en keeper. Na de 3-0 was het verzet totaal gebroken en konden we de score nog uitbreiden echter was het veld en aantal keer (net als voor rust) dermate slecht dat het niet eenvoudig was om fatsoenlijk te schieten.

Al met al winnen we vandaag zonder al te veel inspanningen door onze goede instelling en mentaliteit. Door deze overwinning staan we alleen 4e op de ranglijst echter kan Patrijzen ons inhalen mits zij hun inhaalwedstijd winnen. Los daarvan is MZVC benadert tot 2 punten en is de 2e plaats op 6 punten achterstand met en onderling duel nog te spelen.

Wanneer we wekelijks zo blijven trainen en met deze wedstrijd instelling het veld op gaan zullen we ongetwijfeld nog stijgen op de ranglijst. Het besef dat er getraind, gevochten en gepresteerd moet worden voor een basisplaats is weer aanwezig wat ons doet uitkijken naar aankomende week als we Wolphaartsdijk mogen ontvangen op Schenge. Deze ploeg speelt in de 2e periode nog altijd een belangrijke rol en heeft verassende resultaten geboekt. De eerste ontmoeting eindigde in een 0-4 overwinning na een eerste helft gezwijnd te hebben…. Kennelijk groeit ook daar iets moois, dus benieuwd of onze ontwikkeling genoeg is om ook hun aan de zegekar kunnen binden.