Home / Senioren / Goes 3 / Verslagen / Goes 4 Noodlottig

Goes 4 Noodlottig

Foto's

De wedstrijd LeBo 2-Goes 4 kende twee helften. Ik zie u denken, dat is al-tijd zo bij het voetballen. Maar ik bedoel eigenlijk, dat de eerste helft Goes 4 de bovenliggende partij was en de tweede helft was die eer voor Lebo 2.

Ondanks de harde wind, die in mijn ogen geen invloed had op het spel van beide elftallen, probeerde men voetballend elkaar het leven, op een sportieve manier, zuur te maken. Bij Goes 4 stond Rob Ribzaad voor de eerste keer onder de lat en deed dat niet onverdienstelijk. Goes 4 com-bineerde dat het een lieve lust was, terwijl LeBo 2 gevaarlijke plaagstootjes uitdeelde.
Het was Ugur die de mannen uit Goes liet juichen. Zijn inzet werd verkeerd beoordeeld door de keeper van LeBo en dat betekende 0-1.
Het tweede doelpunt van Goes 4 in de eerste helft werd gemaakt door Rob, dat was ook de ook de ruststand 0-2.

Dat beloofde wat na de thee. Maar helaas. LeBo 2 bleek beter de rust be-nut te hebben dan de mannen uit Goes. Opeens liep het niet meer bij het vierde, men werd onrustig en het overzicht was plots weg.
LeBo 2 daarentegen was nu de ploeg die voetballend naar oplossingen zocht om een doelpunt te vinden. Dat lukte onze gastheren ook en hoe.
Het werd 1-2 en 2-2. Nog niets aan de hand zou je denken, maar helaas.
Het werd uiteindelijk 3-2 voor Lewedorpse Boys 2.
Een overwinning waar niets op was af te dingen. Goes 4 kreeg in de eerste helft kansen om de 0-2 voorsprong te vergroten, maar dat gebeurde niet en dat werd ons noodlottig.

Nog één wedstrijd voor de winterstop, uit tegen Zeeland Sport. Zou het dan wel lukken om te winnen?

René

Nikki Nelisse