Home / Clubinfo / Van het bestuur / Jubilarissen

Jubilarissen

Gehuldigd

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging G.O.E.S., op zondag 8 januari 2017, werden Daryll Acton, Peter Huis in 't Veld en Amar Koendan-Panday gehuldigd omdat ze 25 jaar lid van de vereniging zijn.

Voorzitter Henk Zwartelé, spelde na het voorlezen van enkele memorabe geschiedenis feiten, de bijbehorende speld op bij de aanwezige jubilarissen.

D.E. Acton 25 jaar lid van de v.v. G.O.E.S.

Daryll is op 1 juni 1991 op 32 jarige leeftijd opnieuw lid geworden van onze vereniging. Zijn zoon Rosanno was 2 jaar daarvoor lid geworden van onze vereniging, en als ouder wilde hij zijn steentje bijdragen. Nou dat is een heel bouwwerk geworden. Daryll heeft een warm hart voor onze jeugdopleiding en Daryll is dan ook al bijna 25 jaar jeugdtrainer. Spelers, die nu o.a. bij Hoek voetballen hebben het voetballen geleerd van Daryll. Toen de voetbalschool Zeeland begon, was Daryll erbij om de talentjes nog beter te leren voetbalen. Ook tijdens de KNVB voetbaldagen was hij jaren lang actief. Ook heeft Daryll nog enige tijd in dienst van de Stichting Beheer Het Schenge het onderhoud op het park voor diverse verenigingen gedaan. In deze periode was Daryll meer op het sportpark aanwezig dan thuis. Hij is ook nog samen met Wim van Stel trainer geweest van het tweede elftal. Ook was Daryll zelf actief als voetballer. Hij speelde jarenlang in het veteranenteam en was ook altijd present op het Drie provinciën Toernooi op Hemelvaartsdag. Op dit moment geeft hij ook training aan zijn kleinzoon. Drie generaties lid van onze vereniging!

Peter Huis in ’t Veld 25 jaar lid van de v.v. G.O.E.S.

Peter is op 37 jarige leeftijd in 1991 lid geworden van onze vereniging. Peter is al jaren een trouwe supporter van onze vereniging. Heeft mee gewerkt aan de totstandkoming van ons clublied. Met zijn aanmoediging: ”Come on the Reds” Ook was Peter altijd bereid een sponsorbijdrage of een prijs voor de loterij beschikbaar te stellen bij een éénmalige activiteit.

Amar Koendan-Panday 25 jaar lid van de v.v. G.O.E.S.

Amar is op 1juli 1991 op 9 jarige leeftijd lid geworden van onze vereniging.

Na zijn overgang van de jeugd naar de senioren, wilde Amar iets terug doen voor de vereniging en is hij een aantal jaren jeugdleider en jeugdtrainer geweest van onze vereniging. Amar is als senior begonnen in het Tweede elftal. Na een aantal jaren een stapje terug naar het Derde elftal, waar hij momenteel nog steeds actief is. Amar moet echter dikwijls op zondag werken, dus het aantal speelminuten is de laatste jaren gering, maar Amar blijft er graag bij betrokken en is ook altijd heel actief tijdens het Goesje drie toernooi.

Melvin van Bloppoel