Home / Jeugdopleiding / Jeugdnieuws / KNVB Nieuws Jeugd

KNVB Nieuws Jeugd

Wij staan op dit moment aan de vooravond van de grootste vernieuwing in het pupillenvoetbal. Vanaf het seizoen 2017/’18 introduceren we voor alle 300.000 pupillen van o6 t/m o12 jaar nieuwe wedstrijdvormen.

Graag nodigen wij jou uit om een bijeenkomst bij te wonen bij jou in de buurt. Meer informatie over de bijeenkomsten en de verschillende locaties, vind je hier.

Wij vinden het belangrijk dat jij in jouw verenigingsfunctie weet welke veranderingen er ophanden zijn, dus zorg dat je erbij bent!

Direct aanmelden? Klik dan hier.

Heb je een vraag over de bijeenkomst? Stuur ons dan een mailtje via pupillenvoetbal1718@knvb.nl of neem contact op met de verenigingsondersteuners uit jouw regio.

Met vriendelijke groeten,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

De bijeenkomst in Goes vindt plaats in de kantine van de VV GOES op 22 september 2016 vanaf 18:30 tot ongeveer 21:30

Melvin van Bloppoel