ING
Home / Senioren / Goes 1 (Zondag) / Verslagen / Mijmeren over indeling hoofdklassen zondag .....

Mijmeren over indeling hoofdklassen zondag .....

Het zal nog wel even duren voordat de KNVB de indeling van de diverse klassen bekend zal maken. Daarom vast een voorspelling.
Omdat er m.i.v. het afgelopen seizoen en met het oog op de “voetbal-piramide” nog maar 2 hoofdklassen (A en B) zondag zijn, i.p.v. 3, moet er geografisch gezien een keuze worden gemaakt. Zo zou GOES bijv. in het westen ingedeeld kunnen worden, maar meest voor de hand liggend zal het wel het zuiden worden.
Allereerst de clubs:
Uit de hoofdklasse A zijn gepromoveerd de kampioen ADO ’20 en via de nacompetitie De Meern. Gedegradeerd uit deze klasse zijn Alverna, JOS Watergraafsmeer via de nacompetitie en de direkte degradanten Hoogland en Dieze West.
De hoofdklasse B zag kampioen Blauw Geel ’38  en Quick (H), dat de sterkste was tegen Vlissingen, promoveren. DOSKO en Chevremont zijn de direkte degradanten in deze klasse en ze worden vergezeld door de “herkansers” DESO en vv Gestel.
In beide klassen blijven dan nog 10 clubs over.

Uiteraard kunnen aan dit artikel geen rechten worden ontleend. Gespreksstof genoeg voor de zomerstop en binnenkort kunnen we zien hoever we ernaast zaten.

Iedereen een fijne vakantie toegewenst en tot het volgende seizoen.....

Jan Tierie.

Pupil van de week

       Ties Hoezen

ING

© Copyright VV GOES 2015

Website door: Universe Media Logo Universe Media