ING
Home / Business Club Goes / Nieuwe leden Business Club Goes

Nieuwe leden Business Club Goes

De commerciele Commissie van de Business Club Goes heeft de laatste weken een aantal nieuwe leden weten toe te voegen aan haar bestand. We kunnen met trots melden dat Delta Paints en ZLD steigerbouw lid zijn geworden van de BCG. 
Erwin van Liere (ZLD Steigerbouw) en Jan-Willem de Kok(Delta Paints) hebben een verleden bij Goes, want zij maakten jaren lang deel uit van het eerste elftal van onze vereniging. Beide heren staan ook regelmatig langs de lijn op zondag en zijn dan ook te vinden in ons gezellige sponsorhome. Delta paints is een verfgroothandel met een breed assortiment aan professionele verf en aanverwante artikelen. ZLD Steigerbouw is een specialist in steigerbouw, door jarenlange ervaring, professionaliteit, de juiste man op de juiste plaats. 
HST transport wordt vertegenwoordigd door eigenaresse Dorine van Helvoort gespecialiseerd in transport, logistiek en opslag met als motto "Op transport moet u altijd kunnen rekenen". De bedrijven zijn alle 3 te vinden op industrie terrein de poel. Unibarge is een bedrijf uit Rotterdam en vervoert minerale olieproducten op een veilige en milieuvriendelijke wijze van A naar B. 
Peet ICT is ook lid geworden van de BCG en wordt vertegenwoordigd door Lionel Peet, zijn organisatie is gespecialiseerd in het verzorgen van een netwerk oplossing voor het midden- en kleinbedrijf, hun motto "Geen woorden, maar daden". 
Faasse en fermont wordt vertegenwoordigd door Paul Fermont, zijn organisatie is een vooraanstaande makelaar die al sinds 1990 gevestigd is in Goes. Het bedrijf is actief in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken en verzekeringen.
We heten alle bedrijven van harte welkom namens het bestuur van de Business Club Goes en hopen alle vertegenwoordigers te begroeten tijdens de thuiswedstrijden en hopelijk op onze new years Drink op 26 januari.
Voor interesse in de bedrijven, neem een kijkje op:
 
 
 
 
Met Vriendelijke Groet,
Bestuur Business Club Goes
Kees Kik (r) met Paul Fermont voor het ondertekenen van het contract.

Pupil van de week

     Denzel Paauwe

ING

© Copyright VV GOES 2004 - 2020

Website door: De Punder Media Logo De Punder Media