Home / Clubinfo / ONZE CLUB (Omroep Zeeland)

ONZE CLUB (Omroep Zeeland)

Dinsdag 9 mei jl kreeg de voetbalvereninging G.O.E.S. Omroep Zeeland op visite m.b.t.  de opname voor het programma Onze Club.

Presentator Jan Jaap Corre, die de verschillende onderdelen van commentaar voorzag, cameraman Marvin Rijk die met camera's in de weer was om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen en TV-producent van het programma Onze Club Martien Vreijsen, die alles begeleide en in de gaten hield zorgden voor een ontspannen en leuke (opname)tijd.

Eerst werden er gesprekken opgenomen met de supporter, clubicoon, voorzitter en vrijwilliger, daarna moest er aktief door jeugd- en eerste-elftalspelers "gewerkt" worden.

Dit alles onder schitterende weersomstandigheden.

Op zondagavond 21 mei a.s. is alles te zien vanaf 18.10 uur op Omroep Zeeland en wordt daarna ieder uur herhaald.

Hoe e.e.a. er aan toe ging? Klik dan op deze link voor de foto's.

Sem Nelisse