Home / Clubinfo / Van het bestuur / TRANSFERNIEUWS

TRANSFERNIEUWS

De TC laat weten dat Silvio Hage (18) nu spelend voor 2e klasser Yerseke en oud speler van GOES, NAC en JVOZ volgend seizoen bij GOES gaat voetballen.
Na Silvio Hage komt vanaf volgend seizoen ook Sjoerd Verhulst naar VV GOES. De 20 jarige aanvaller komt over van 2e klasser Oostkapelle.
Xander van der Poel (21) heeft gekozen om volgend seizoen de overstap te maken van Kloetinge naar vv G.O.E.S.
Ook Miquel Crucq (19), middenvelder, speelt volgend seizoen voor de vv GOES, hij komt over van hoofdklasser VC Vlissingen.

Met het aantrekken van Verhulst, Hage en Van der Poel komt het aantal spelers dat GOES voor volgend seizoen onder contract heeft op veertien.
Met Ruben Hollemans, Daniël Wissel, Ruben Besuijen, Tim de Winter, Remon de Vlieger, Hiep Nguyen, Jelle Klap, Jop Dekker en Jesse Bank blijven negen spelers de club trouw.

Aan het eind van dit seizoen vertrekken Erwin Franse (Hoek), Roycel James (Hoek), Klaas van Hecke (Kloetinge) en doelman Dennis Uyl (Dosko)

Denzel Paauwe