Home / Clubinfo / Van het bestuur / Verlenging contract hoofdtrainer

Verlenging contract hoofdtrainer

Onze Technische Commissie heeft ons op 18 december j.l. geadviseerd de overeenkomst met onze Hoofdtrainer te verlengen.

Onder meer om de volgende reden:

De spelers van onze Eerste Selectie zijn bijzonder tevreden over zijn trainingen, oefenstof, analyse tegenstander en coaching.

Ook de leden van onze Technische Commissie en overige stafleden waren bijzonder tevreden over de werkwijze van Rogier.
Een aantal leden van de Technische Commissie hebben een aantal gesprekken gevoerd met Rogier en ook Rogier heeft het prima naar zijn zin en zou de overeenkomst graag willen verlengen.

Ook het bestuur is uitermate tevreden over het functioneren van onze Hoofdtrainer.Na onze promotie naar de Hoofdklasse heeft Rogier de v.v. G.O.E.S. uiterst positief neer gezet in de media.

Rogier heeft er een homogene selectie van gemaakt en we spelen zeer attractief voetbal.

We staan momenteel op een vierde plaats en nog 1 wedstrijd minder gespeeld.

Wij staan dan ook volledig achter het advies van onze Technische Commissie en willen ook graag de overeenkomst met Rogier verlengen.

Afgelopen vrijdag heeft het bestuur een uitvoerig, uitermate plezierig en een inhoudelijk prima gesprek gehad met Rogier.Er zijn nog wel een aantal verbeterpunten, maar daar gaan we de komende periode aanwerken.

Rogier heeft vandaag laten weten, dat hij akkoord gaat met ons voorstel, de overeenkomst met 1 jaar te verlengen en een optie voor een tweede jaar.

Met vriendelijke groet,

André de Koning.