ING
Home / Senioren / Goes 1 (Zondag) / Verslagen / Verslag en fotoverslag Goes 1 (zon) - SC Cambuur (beker 29-10-2019)

Verslag en fotoverslag Goes 1 (zon) - SC Cambuur (beker 29-10-2019)

GOES speelde in de 1e ronde van het hoofdtournooi van de TOTO/KNVB-beker tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, Cambuur Leeuwarden.
Met name in de eerste helft kon de thuisploeg behoorlijk tegenstand bieden. Sterker nog, GOES kreeg in de 9e minuut de beste mogelijkheid, toen Steve Schalkwijk, na een verre inworp van Jelle Klap, zijn schot geblokt zag worden en de daarna ingeschoten rebound slechts een corner opleverde.
Kort daarna viel in korte tijd de splinternieuwe lichtinstallatie tot tweemaal toe uit, waarna de scheidsrechter de spelers naar de kleedkamer dirigeerde.
Gelukkig kreeg men de lampen “weer aan de praat”, wat een hoop narigheid voorkwam, zoals definitief staken bijvoorbeeld.
Na deze hinderlijke onderbreking kreeg Ruben Hollemans een mogelijkheid, na een ingestudeerde corner, maar zijn schot ging over. Even later schoot de GOES-aanvoerder een vrije schop rakelings over de kruising.
In de 36e minuut, na een balletje binnendoor, maakte Jelle Klap een vermeende overtreding.
Nogal makkelijk gaf de scheidsrechter een penalty aan Cambuur en geel aan Jelle.
Delano Ladan maakte geen fout vanaf 11 meter (37’ 0-1).
Na de rust kwam het klasseverschil duidelijker tot uitdrukking. Toch was het weer eerst GOES dat gevaarlijk werd. Ruben Hollemans zette Steve Schalkwijk in een kansrijke positie, maar er werd buitenspel geconstateerd. Eén minuut later was het aan de andere kant wel raak. Met een droge knal zorgde Stanley Akoy voor 0-2 (53’).
Daniël Wissel zag zijn boogbal, bij een counter, over het doel gaan. Brian Meulmeester wist een gevaarlijke voorzet te onderscheppen, maar was even later kansloos bij een schot, via de onderkant van de lat, van Calvin MacIntosch (67’ 0-3).
Steve Schalkwijk werd “weggestoken” door Daniël Wissel, maar zijn schot ging net voorlangs. Even later wist Brian Meulmeester in eerste instantie een schot te keren, maar was hij kansloos bij de ingeschoten rebound van Delano Ladan (75’ 0-4).
Dezelfde speler voltooide zijn hattrick, door vanuit een moeilijke hoek toch doel te treffen (80’ 0-5).
Het bekeravontuur zit er zodoende op voor GOES en dus kan de aandacht weer op de competitie gericht worden. Er staan twee thuiswedstrijden op het programma, te beginnen op a.s zaterdag GOES-SteDoCo (de huidige nr. 10) en volgende week 9 november GOES-FC Lisse (de nr. 9). Aanvang beide wedstrijden 18.00 uur.
We hebben dan wel jullie steun én de lichtinstallatie nodig.......
Door de uitschakeling is GOES een ervaring rijker en een illusie armer. Jammer dat de eer-reddende treffer niet te aanschouwen viel voor het talrijke publiek (950 toeschouwers).
We feliciteren onze gasten en wensen hen veel succes in de strijd om het kampioenschap en   de promotie naar de Ere-divisie.
Wie weet, tot ziens......

Scheidsrechter: Dhr. J.W.M. van der Laan (Cuijk)
Assistent 1:        Dhr. B.C.J. Persoon (Naaldwijk)
Assistent 2:        Dhr. J.R. Waleveld (Leiden)
4e official:          Dhr. B. Sahineer (Oss)

GEEL: Sherief Tawfik(12’), Mart de Kroo (13’) en Jelle Klap (36’), allen GOES.
           Stanley Akoy (26’), Kellian van der Kaap (57’) en Alex Bangura (62’), allen Cambuur.

GOES: Brian Meulmeester; Jelle Klap (46’ Ralph de Kok), Sherief Tawfik, Jesse Bank, Jarreau Manuhuwa, Jop Dekker; Tim de Winter (81’ Ruben Besuyen), Ruben Hollemans, Mart de Kroo (57’ Remon de Vlieger); Daniël Wissel, Steve Schalkwijk.      

Wisselspelers: Miquel Crucq, Lorenzo Hoekman, Hiep Nguyen, Sylvio Hage, Hakan Basagac,
Ryleigh Doesburg.

Jan Tierie.


Foto's: René van der Vliet

Klik hier voor de foto's van René.

en hier voor de foto's Frans van Pagee

Pupil van de week

     Denzel Paauwe

ING

© Copyright VV GOES 2015

Website door: Universe Media Logo Universe Media