Home / Senioren / Goes 1 (Zondag) / Verslagen / Verslag en fotoverslag Goes 1 (zon) - SteDoCo (2-11-2019)

Verslag en fotoverslag Goes 1 (zon) - SteDoCo (2-11-2019)

GOES-SteDoCo.

Het is GOES ook in de 5e thuiswedstrijd van deze competitie, niet gelukt om de eerste overwinning te behalen. Bijkomend probleem is, dat er voor de 4e keer niet gescoord werd door de equipe van het interim-duo Ron Amperse/John Livramento.
Slechts in één thuiswedstrijd kwam GOES tot scoren en dat was tegen ONS Sneek, uitslag 2-2, wat ons het enige puntje opleverde.
In de fictieve stand, gebaseerd op alleen de thuiswedstrijden, behoort GOES, samen met Ajax en Excelsior ’31, tot het groepje “rode lantaarndragers”.

Gelukkig zitten er nog wat ploegen binnen “handbereik”, zodat er nog van alles mogelijk is.
In de eerste competitiewedstrijd onder de nieuwe hoofdveldverlichting, tegen SteDoCo uit Hoornaar, kreeg GOES de eerste kans. Na een combinatie tussen Daniël Wissel en Steve Schalkwijk kwam Mart de Kroo in scoringspositie, maar de ingeschoten bal, door de benen van keeper Mark Smith, werd van de doellijn gehaald door Bryan Jongeneel.
Mede door de harde wind was het lastig om tot goed combinatiespel te komen. Voor de neutrale toeschouwer was het dan ook niet de allerbeste wedstrijd. De kansen over en weer werden niet benut.
Benjamin van Wanrooij wist de allergrootste kans, van dichtbij voor open doel, te verknoeien door finaal over de bal te schieten en in de tweede helft kreeg ook Joran Schröder namens de bezoekers een beste mogelijkheid, nadat Bryan Jongeneel een vrije schop op de paal schoot en de rebound door hem werd overgeschoten. Ook GOES kreeg kansjes, maar ging er slordig mee om.
De ploeg die als eerste zou scoren, maakte een grote kans om de wedstrijd te winnen. Uitgerekend oud-GOES speler Kyle Doesburg kroonde zich tot matchwinner. GOES kreeg de bal niet weg na een corner en van dichtbij schoot hij de bal binnen (55’ 0-1).
Namens de thuisclub schoot Steve Schalkwijk in het zijnet en Remon de Vlieger hoog over. Keeper Brian Meulmeester wist in blessuretijd zijn slechte uittrap goed te maken, door de inzet van Benjamin van Wanrooij te stoppen.
Vóór aanvang van deze wedstrijd werd de nieuwe lichtinstallatie officieel in gebruik genomen.
Joran de Witte, commercieel directeur van LuxImprove, de leverancier, droeg de installatie symbolisch over aan de gemeente Goes, in de persoon van wethouder Derek Alssema én de vv GOES, vertegenwoordigd door bestuurslid Frank de Bie.
Via een app op de telefoon werd de verlichting ontstoken.

Vanaf deze plaats willen wij de gemeente Goes hartelijk bedanken voor de bijdrage en medewerking in deze en ook LuxImprove voor de prima aflevering.
Helaas ging openingswedstrijd verloren, maar dat kwam niet door de verlichting. Gelukkig komen er nog voldoende wedstrijden, waarin het beter moet en zal gaan.
A.s. zaterdag komt FC Lisse op bezoek, dus we gaan aftellen.
Veel succes ........

Scheidsrechter: Dhr. F.M.L. van den Elzen (Nijmegen)
Assistent 1:        Dhr. S. Rozemeijer (Heerhugowaard)
Assistent 2:        Dhr. B.S. Lampers (Hoorn)

GEEL: Ralph de Kok (76’) GOES en Jesse Wielinga (76’) SteDoCo.

GOES: Brian Meulmeester; Ralph de Kok (79’ Miquel Crucq), Sherief Tawfik, Jesse Bank, Jop Dekker;
Jarreau Manuhuwa (59’ Remon de Vlieger), Ruben Hollemans, Tim de Winter; Steve Schalkwijk, Daniël Wissel, Mart de Kroo (70’ Sylvio Hage).

Wisselspelers: Ruben Besuyen, Lorenzo Hoekman, Hiep Nguyen, Hakan Basagac.

Foto's: René van der Vliet

Klik hier voor de foto's.

Denzel Paauwe