ING
Home / Senioren / Goes 1 / Verslagen / Verslag GOES 1 - Halsteren 1

Verslag GOES 1 - Halsteren 1

Halsteren heeft GOES de eerste competitienederlaag bezorgd. Omdat eigenlijk niet één van de GOES-spelers zijn gebruikelijke niveau haalde, zowel individueel als als team, kon iedereen, zij het met moeite, wel leven met het uiteindelijke resultaat, tegen het team van trainer Ruud Pennings, dat wel een homogeen geheel vormde.

Slechts 2 of hooguit 3 kansjes vielen er te noteren voor de thuisclub en dat was pas in de tweede helft....
In de eerste helft verzuimde Halsteren al op voorsprong te komen. De GOES-verdediging draaide  “overuren” en het mag een wonder heten dat de rust met 0-0 bereikt werd.
In de 5e minuut na de hervatting kwamen de bezoekers op voorsprong. Een corner vanaf rechts werd bij de 1e paal hard ingekopt door aanvoerder Thomas v.d. Spek (0-1).
Na een uur wedstrijd de eerste mogelijkheid voor GOES. Een voorzet van Ruben Hollemans leverde Tim de Winter een kopkans op, maar de bal schampte zijn hoofd en ging voorlangs.
Karakteristiek was de manier waarop het tweede Halsteren-doelpunt tot stand kwam.
Een vrije schop voor GOES, op de rechtervleugel en ver op de helft van de tegenstander, werd zo slecht genomen dat Halsteren kon uitbreken. Doelman Brian Meulmeester kwam heel ver uit zijn doel om het gevaar te keren, maar verspeelde de bal. Bij zijn poging om de zaak nog te redden kwam hij in botsing met een tegenstander, maar de bal kon ondertussen door Jeroen Beerendonk van grote afstand in het verlaten doel worden geschoten (77’ 0-2).
De blessure van Brian was van dien aard dat Dennis Uyl moest invallen en hiermee zijn eerste speelminuten van dit seizoen mocht maken. Brian moest na afloop van de wedstrijd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Diagnose: Botkneuzing.
In de 85e minuut was GOES dicht bij de aansluitingstreffer. Na een actie van Erwin Franse werd zijn voorzet ingeschoten door Boy de Jonge, maar doelman Ariën Pietersma kon de bal vanonder de lat tot corner tikken. Even later moest hij dit kunststukje herhalen, maar nu bij een vrije schop van Remon de Vlieger en uit de rechterbenedenhoek.
Aan een serie van 10 wedstrijden waarin GOES ongeslagen bleef, is nu dus een einde gekomen. De laatste competitiewedstrijd van het vorige seizoen werd met 8-1 gewonnen van Nemelaer. Hierna volgden 5 overwinningen in de nacompetitie met promotie naar de hoofdklasse als resultaat. De nieuwe competitie begon GOES met 3 overwinningen, gevolgd door een gelijkspel bij IFC.
De 10 westrijden op een rij:
GOES      -  Nemelaer      8 – 1 (5-0)                 Fc Boshuizen     - GOES            2 – 4 (1-2)
Hfc EDO  -  GOES             0 – 4 (0-2)                 SV Meerssen     - GOES            0 – 1 (0-0)
GOES      - Alverna           3 – 0 (0-0)                GOES               - Gemert         2 – 1 (1-0)
GOES      - Wittenhorst    2 – 1 (0-0)                 GOES               - Woezik          4 – 1 (2-0)
GOES      - Nieuw Buinen 7 – 0 (2-0)                 IFC                   - GOES            3 – 3 (3-1)

Volgende week is UDI ‘19/CSU de volgende tegenstander. Zij verloren dit weekend met 3-0 bij Baronie.
Wie van de 2 ploegen herstelt zich het best na de nederlaag. Veel succes GOES .....

Pupil van de week

ING

© Copyright VV GOES 2015

Website door: Universe Media Logo Universe Media