ING
Home / Senioren / Goes 1 / Verslagen / Verslag NEMELAER 1-GOES 1

Verslag NEMELAER 1-GOES 1

Prima afsluiting van het seizoen.

Met een opmerkelijk gemak heeft GOES de laatste reguliere competitiewedstrijd gewonnen van Nemelaer. De bezoekers, vóór aanvang van de wedstrijd de trotse nr. 3 van de ranglijst en dus de eerste kandidaat om de periodetitel van kampioen Baronie over te nemen, lieten zich inpakken door een fris en gemotiveerd spelend GOES. Als dit de opmaat is voor de nacompetitie beloofd dit nog veel goeds.....
In het kort de wedstrijd: Het duurde tot de 25
e minuut voordat het eerste doelpunt viel. Steve Schalkwijk was de maker, nadat hij in eerste instantie een voorzet van Erwin Franse had gemist (1-0).
De ban was gebroken en amper 2 minuten later verdubbelde Ray Kroon de score. Na een schijntrap, wist hij met links fraai de 2-0 binnen te schieten. Steve Schalkwijk bepaalde met een onvervalste hattrick de ruststand op 5-0. Tweemaal was Erwin Franse de aangever en Jelle Klap verzogde de voorbereiding bij de 5
e treffer.
In de tweede helft wist Nemelaer tegen te scoren uit een corner die werd ingekopt (52’ 5-1). Steve zorgde weer voor een marge van 5 doelpunten toen hij profiteerde van een te korte terugspeelbal en zijn vijfde van de middag maakte (6-1).
Remon de Vlieger benutte een strafschop (toegekend omdat Sherief Tawfik werd gevloerd) en Sherief zelf verzorgde het slotakkoord door een corner van Ray Kroon keihard in te koppen. Scheidsrechter Broekhoven uit Middelburg hoefde geen kaarten te trekken en blies bij 8-1 voor het einde van de wedstrijd.
Nemelaer zakte door dit resultaat naar de zevende plaats .......
Bij de thuisclub maakten zowel Maarten van Rosevelt als Boy de Jonge na lange tijd van afwezigheid weer hun opwachting.

GOES: Dennis Uyl; Jelle Klap, Teun Rentmeester, Sherief Tawfik, Klaas van Hecke; Francis Kabwe Manengela (64’ Boy de Jonge), Ruben Hollemans (46’ Maarten van Rosevelt), Remon de Vlieger; Erwin Franse, Steve Schalkwijk (66’ Deladier Bolivar), Ray Kroon.

Wisselspelers: Kariem Amer, Arsham Hagayegh.

Jan Tierie.

Pupil van de week

     Nikki Nelisse  

ING

© Copyright VV GOES 2015

Website door: Universe Media Logo Universe Media