Home / Jeugdopleiding / Visie/Doel Jeugdopleiding

Visie en Doel Jeugdopleiding

Visie en Doelstelling:

Wat willen wij bij v.v. Goes met de jeugd bereiken?

Onze hoofddoelstelling is het jeugdvoetbal bij Goes naar een hoger plan te tillen zonder dat dit ten koste mag gaan van het (speel)plezier van kinderen, ouders en andere betrokkenen. Wij zijn bezig een plan te ontwikkelen waarin we prestatievoetbal harmonieus willen laten samengaan met recreatie voetbal, het spelplezier staat immers altijd voorop.

Voetbal naar een hoger plan tillen betekent voor ons:
- Onze selectieteams naar een hoger niveau tillen (minimaal 2e klasse niveau of hoger)
- Onze teams veel speelplezier aanreiken.
- Aantrekkelijk, technisch en gedurfd voetbal op de mat gelegd.
- De sportiviteit van spelers, leiders, trainers en ouders staan hoog in het vaandel, wordt in de gaten gehouden en indien nodig verbeterd.
- Een uitstekend voetbalklimaat binnen de club creëren, die tevens de verenigingssfeer positief beïnvloed door veel activiteiten te organiseren en stimuleren.

- Verschillende sociale achtergronden en culturen samen brengen en met elkaar verenigen.

- Kinderen op hun eigen niveau met en tegen leeftijdsgenoten laten spelen.
- Een gedegen begeleiding van alle betrokkenen en vrijwilligers.

Jeugdopleiding v.v. Goes richt zich vooral ook op de jongere jeugd vanaf 4 jaar en investeert daarmee extra in de jeugd met een gedegen opleiding. Elke vrijdag om 18.00u kunnen kinderen van 3 en 4 jaar spelenderwijs kennis maken met het voetbalspelletje. Dit moet een begrip worden in Goes. De doelstelling is om de spelers te laten doorgroeien binnen de club en daarbij staan clubliefde en normen hoog in het vaandel. Het voetbal wordt gesteund en aangevuld met activiteiten en evenementen. De jeugdopleiding wil graag bij de mensen een rood hart voor de club laten groeien, zo groei je mee met de club. Kortom de oudste voetbalclub van Zeeland blijft aan de toekomst denken. Met de jeugdopleiding Goes bouwen we aan de jeugd, de jeugd heeft immers de toekomst....

G.O.E.S. ‘Gezamenlijk Opwaarts, Eendrachtig Sterk’

Sem Nelisse