Home / Clubinfo / Van het bestuur / Zo denkt Jaap er over.

Zo denkt Jaap er over.

Geeft de v.v. GOES  dit jaar ook meer geld uit aan de Nieuwjaarsreceptie?

De winterstop zit er bijna op, sommige clubs zijn weer al terug van een trainingskamp en zullen weer moeten wennen aan het weer in het Zeeuwse land. Hoe het trainingskamp in Valencia van GOES 1 is verlopen, weet ik niet, maar de webmaster verwacht zeker een verslag van één der deelnemers! Nu mijn plakboek weer is bijgewerkt ben ik klaar voor de tweede helft van de competitie. Het spreekt vanzelf, dat ik zondag a.s. (l4 januari, 16.00 uur) ) op de Nieuwjaarsreceptie aanwezig hoop te zijn om verder nieuws te vernemen over het wel en wee van de club.

Ik hoop, op de nieuwjaarsreceptie, weer vele GOES-fans te ontmoeten en dat spelers, trainer en sponsors van onze club tijd kunnen vinden om de receptie te bezoeken. Nu ik tijd heb om de PZC goed door te nemen, zag ik de kop: Nieuwjaarsborrels ministeries: l,3 ton.  Volksgezondheid, Welzijn en Sport gaven maar liefst 14.700 euro meer uit, er werd een feestje van gemaakt, de beentjes gingen van de vloer, een buffet en een diskjockey verhoogden de stemming!! Persoonlijk vind ik het beschamend van deze “club” om zo met mijn centen om te gaan, zeker nu zij dit beter kunnen uitgeven aan de aardgas-slachtoffers in Groningen om deze uit de “problemen” te helpen……….. (niet teveel kletsen ).

Ik hoop op een leuke en gezellige nieuwjaarsreceptie; aan de crew van de kantine zal het zeker niet liggen; een nieuwjaarsborrel zal zeker niet ontbreken en wie weet puilt de kantine uit ….; de kosten zien wij later wel weer terug in het jaarverslag!

De Nieuwjaarsreceptie vergeten, dat kan toch niet!

Melvin van Bloppoel