• Het leek wel of Goes 4 (veteranen) zondag 12 november 2023 net een drieprovinciëntoernooi hadden gewonnen. Goes 4, drieprovinciëntoernooi? De vv G.O.E.S. had in het verleden een veteranenelftal dat een welkome verschijning was op de voetbalvelden en het genoemde toernooi dat ieder jaar in een andere provincie werd gehouden. Was het niet voor de prestatie, dan was het wel voor de derde helft, een belangrijk dingetje voor spelers en aanhang.

    Na afloop van elke competitiewedstrijd kwam leider en regelaar André de Koning langs voor de wekelijkse bijdrag voor in de pot. dat gebeurde vaak ook op de terugreis van het toernooi als bleek dat er nog een bijdrage nodig was om een klein tekortje te dichten. Wat ook nog het vermelden waard is, dat tijdens de terugreis speler Jan de Looff een komische analyse van de toernooi dag gaf.

    Omdat de genoemde pot nog was gevuld organiseerde Peter Krijger, Peter Wolters en André de Koning een BBQ-reunie die gehouden zou worden in De Vierlinden in Goes. Het werd een TOP-avond met 31! aanwezigen waarvan sommigen al een hele tijd uit het oog waren verloren. Herinneringen en anekdotes werden met elkaar gedeeld. Het avontuur met de bananenboot op het Veerse Meer, vaartocht op de Biesbosch, de belevenissen met de bierfiets, de avontuurlijke steptocht door Antwerpen en nog meer aktiviteiten passeerden de revue. Er werd veel gelachen en traditoneel veel gedronken en dat allemaal samen met een overheerlijke BBQ.

    Aan het eind van de avond Kwam André nog met de mededeling dat de pot nog niet helemaal leeg was en er nog wat besteld kon worden. Iedereen zat vol ongeloof te kijken. Dit was in al die jaren nog nooit gebeurd, altijd moest de pot bijgevuld worden.

    Samenvattend was dit een heerlijke avond, waar iedereen van genoten zal hebben, het werd bij afscheid al voorzichtig gezegd: Tot volgende jaar!