BEDANKT!

De wedstrijd VV Goes- HSV Hoek afgelopen vrijdagavond is een ware promotie geworden voor het Zeeuwse voetbal en de VV Goes in het bijzonder mede door de overwinning in de derby van de 3e divisie.

Achter de schermen is vooraf veel werk verzet om dit allemaal mogelijk te maken; een coordinerende groep met daarin vertegenwoordiging van uit de BCG, bestuur, kantine, en algehele coordinatie door Jan-Kees Ganseman ivm veiligheid, verkeer, coordinatie vrijwilligers, begeleiding supporters etc. Daarnaast de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet; verkeersregelaars, stewards-ordehandhavers, EHBO, opbouw stands, muntverkoop, kaartverkoop , kantine en bediening. Iedereen heel erg bedankt !

Ook een woord van dank aan de Gemeente Goes en de aanwezige politie  voor de medewerking en aan onze tegenstander HSV Hoek ivm de bereidwilligheid om op de vrijdagavond te spelen.

Het bestuur van de v.v. G.O.E.S.