• Beste heer/mevrouw,

Het was altijd traditie in Goes: de feestavond in december voor onze vrijwilligers. Helaas kan deze bijeenkomst in verband met het coronavirus ook dit jaar niet doorgaan. Heel jammer, want deze vrijwilligersavond was altijd een groot succes.

Desondanks willen we als gemeente vrijwilligers bedanken voor alles wat zij dit jaar hebben gedaan voor hun vereniging, stichting of zorginstelling.

Aanmelden

In verband met AVG vragen wij u om deze mail aan al uw vrijwilligers door te sturen. Zij hebben dan de mogelijkheid om zich voor maandag 22 november 2021 aan te melden, zodat de gemeente Goes hen kan bedanken voor hun inzet. Mochten de vrijwilligers van uw vereniging zich aanmelden, dan is het noodzakelijk dat zij hun naam, adres, postcode en woonplaats via een mailtje naar dagvandevrijwilliger@goes.nl sturen.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Met vriendelijke groeten,

Organisatiecomité Vrijwilligersavond