• Na de smadelijke 1-7 nederlaag in de thuiswedstrijd tegen FC ’s-Gravenzande, werd de vraag gesteld:
“ Slaagt Dennis de Nooijer erin, om zijn team weer op te peppen voor de uitwedstrijd tegen Spijkenisse ??”

Het antwoord volgt hieronder.
 Al in de 4e minuut kwam GOES op voorsprong, tegen de ploeg die in Zeeland gelijkspeelde tegen Kloetinge (1-1) en in Spijkenisse wel wist te winnen van ’s-Gravenzande (1-0).
Een ingestudeerde corner werd hard ingeschoten door topscorer Daniël Wissel, die hiermee zijn achtste treffer liet noteren (0-1). Hierna was doelman Matthew Lentink op tijd om een dieptepass te onderscheppen en kwam Timo Lijbers een teenlengte tekort om een voorzet binnen te glijden.
De thuisclub was effectiever. Dwaite Duurham krulde de bal in de verre hoek (14’ 1-1) en weer tien minuten later kwam de thuisclub op voorsprong door verdediger Xander Buitenhek, die met een “puntertje” een vloeiende aanval door het centrum, waarbij hem geen strobreed in de weg werd gelegd, afrondde (24’ 2-1).
In de 36e minuut leek doelman Matthew Lentink verrast te worden door een boogballetje in de verre hoek. Bij een poging om dat te verijdelen liepen zowel hij, als verdediger Dany van Dijk (die voor het eerst in de basis startte), een blessure op, bij een botsing met de paal en elkaar, terwijl er ook nog een aanvaller bij betrokken was. Beide GOES-spelers moesten worden vervangen. Ruststand 2-1.
De tweede helft was amper begonnen vooraleer de voorsprong werd verdubbeld. In eerste instantie wist invaller-doelman Dion Aerssens, die z’n competitie-debuut maakte, het schot van Dwaite Duurham te keren, maar de rebound werd mogelijk nog harder ingeschoten door dezelfde speler, die z’n tweede doelpunt maakte (47’ 3-1).
Een verre bal van achteruit verraste de hele GOES-defensie en invaller Jawad Bellahsan kon eenvoudig de 4-1 scoren (61’). Dezelfde speler bepaalde in de 80e minuut de eindstand op 5-1 na een pass van Neal van Buuren.
Na deze nieuwe teleurstellende wedstrijd, met 12 tegendoelpunten in twee wedstrijden, staat GOES troosteloos onderaan in de 2e periode, met 0 punten, na twee wedstrijden, en een doelsaldo van 2 voor en 12 tegen. Laat nu net de (mede)koploper in deze periode, Smitshoek, met 6 punten (doelsaldo 5-1), de volgende tegenstander zijn op “Het Schenge”……..

Met geloof in eigen kunnen en een overtuigender inzet, moet de neergaande spiraal gestopt, zoniet omgedraaid kunnen worden. Veel succes daarbij ……
    Scheidsrechter: Dhr. R. Meilink (Enter).

Assistenten: Dhr. S. Aboujid (Bussum) en dhr. J. Heijboer (Roosendaal).
    Geel: Tim de Winter (21’), GOES.

Ricardo van Twist (53’), Daan van der Harst (75’) en Julien Gret (89’), allen Spijkenisse.

GOES: Matthew Lentink (39’ Dion Aerssens); Renzo Roemeratoe, Stefan de Bert (46’ Reza Maipauw), Wout den Engelsman (75’ Claude de Smit), Dany van Dijk (43’ Jesse Kalwij); Tim de Winter, Steven Smulder(75’ Francis Kabwe Manengela), Mitchell de Nooijer; Erwin Franse, Daniël Wissel, Timo Lijbers.
    Wisselspelers: Eys Murre, Ryleigh Doesburg.