• In het Brabantse Veen moest GOES aantreden tegen Achilles Veen, één van de twee clubs die GOES in de eerste competitiehelft wist te verslaan. Voorafgaand aan dit duel kon worden vastgesteld, dat de thuisclub wisselende resultaten heeft geboekt.
Naast de overwinning in Goes (3-4) werd ook in Echt gewonnen (1-2) en op het eigen Sportpark “De Hanen Weide” werd SV Venray met een 8-0 nederlaag naar huis gestuurd.
Daartegenover staan de thuisnederlaag tegen Wittenhorst (0-1) en het doelpuntloze gelijkspel, ook thuis, tegen Unitas ’30 (0-0).
    Het begin van de wedstrijd was afwachtend met kleine kansjes voor beide ploegen. Na een (vermeende) duwfout op Mitchell de Nooijer kreeg Jochem Scheij, in de counter, een beste mogelijkheid in een 1 op 1 situatie met doelman Matthew Lentink, maar hij schoot naast.
GOES appelleerde na een handsbal in de “16” voor een strafschop (werd weggewuifd) en in de slotfase van de eerste helft kreeg Claude de Smit een flinke schop te verwerken (ook in het strafschopgebied), nadat de bal werd gemist, maar ook hier reageerde de scheidsrechter niet op. Rust 0 – 0.
De tweede helft begon flitsend. Een doelpunt van de thuisclub (Jochem Scheij) werd afgekeurd wegens buitenspel. Opmerkelijk genoeg viel na 20 seconden !!!! een geldig doelpunt. Pim Goossens kopte een voorzet, in vrije positie binnen (51’ 1-0).
Na een vreemde situatie tussen scheidsrechter en zijn assistent, omtrent een corner of een doeltrap, werden in één aanval van Achilles een schot geblokt én een keihard ingeschoten rebound weggekopt.
“Binnen het uur” kwam GOES langszij. Vanaf rechts kwam een voorzet van Erwin Franse bij Daniël Wissel, die opnieuw laag voorzette. Sjoerd Verhulst tikte van dichtbij zijn 11e competitietreffer binnen (59’ 1-1).
In de 63e minuut kwam Roycel James in het veld voor Yanilio de Nooijer en maakte hiermee zijn rentree bij GOES, na de “spelersruil” met Wout den Engelsman.
GOES had in deze fase duidelijk het betere van het spel en ook de betere kansen. Daniël Wissel kreeg de grootste na een slim hakballetje van Rowan Traas, maar faalde. Dit kwam GOES duur te staan, want in de extra tijd sloeg de thuisploeg alsnog toe.
De tweede corner op een rij werd in vrije positie ingekopt door Melle Mandemakers (90’+ 2’ 2-1) en zo moest GOES met lege handen terug keren naar Zeeland.
    Scheidsrechter: Dhr. F.E. ter Brake (Dedemsvaart).
Assistenten: Dhr. O.T. Lamers (Cuijk) en dhr. H.J. Witjes (Vught).
    Geel: Thomas de Man (90’+ 4’), Achilles Veen en Jeremie Noa (90’ + 4’), GOES.
    GOES: Matthew Lentink; Renzo Roemeratoe, Steven Smulder (82’ Stefan de Bert), Eys Murre, Yanilio de Nooijer (63’ Roycel James); Sjoerd Verhulst, Mitchell de Nooijer (70’ Jeremie Noa), Timo Lijbers; Erwin Franse, Claude de Smit (63’ Rowan Traas), Daniël Wissel.
    Wisselspelers: Dany van Dijk, Reza Maipauw, Wiebe Provoost.