• Op “Varkenoord” moest GOES aantreden tegen SC Feyenoord.
 Bij GOES moest Dennis de Nooijer één wijziging toepassen. Steven Smulder was niet beschikbaar (ziek), maar Timo Lijbers kwam terug van zijn wedstrijd schorsing n.a.v. zijn uitsluiting tegen Kloetinge.
Terwijl de verlichting was ontstoken kwamen de bezoekers al in de 3e minuut op voorsprong. Claude de Smit reageerde attent op een mislukte terugspeelbal en kon de openingstreffer laten aantekenen (3’ 0-1).
Een paar minuten later kon Wout den Engelsman met een perfecte sliding een mogelijk doelpunt voorkomen. Een fijne voorzet van Dangelo Martien leverde een grote kans op voor Mitchell de Nooijer, maar zijn inzet werd een eenvoudige prooi voor doelman Jeffrey Verkerk.
Feyenoord leek langszij te komen, maar Matthew Lentink wist de inzet van Harold Vrolijk uit de bovenhoek te tikken. Junior Obiku (de zoon van Mike) bereikte Merlind Lajci, maar Lentink wist ook zijn inzet te keren.
In de slotfase van de eerste helft kwam Erwin Franse nog 1 op 1 met doelman Verkerk, maar wist niet te scoren. 
Na de hervatting zette Franse deze misser persoonlijk recht. Een voorzet van Renzo Roemeratoe bereikte Franse en laag in de hoek verdubbelde hij de score (46’ 0-2).
Feyenoord zette hierna wat meer aan en kreeg in het vervolg van de tweede helft meerdere kansjes.
Een prima optreden van de GOES-doelman en een steeds beter ingestelde GOES-verdediging, gesteund door de rest van het team, wisten Rotterdamse doelpunten te voorkomen.
Sterker nog, GOES wist de voorsprong uit te breiden. Na een overtredinig op Timo Lijbers kreeg GOES een vrije schop. Wout den Engelsman mocht van 19 meter aanleggen en schoot de bal, onder het opspringende muurtje, in het doel (60’ 0-3). Hiermee was het verzet gebroken.
Tim de Winter schoot, met links, naast en even later wees de scheidsrechter naar “de stip”, na een overtreding op invaller Francis Kabwe Manengel. Daniël Wissel zag, net als vorige week tegen Capelle, de doelman de verkeerde hoek kiezen en met zijn 6e competitietreffer de wedstrijd “in het slot gooide” (68’ 0-4).
Een splijtende pass van Timo Lijbers bereikte Erwin Franse die, door de benen van de keeper, de eindstand op het scorebord schoot (73’ 0-5).
Omdat de top-3 allen hun wedstrijd wisten te winnen en de volgorde bovenin dus hetzelfde bleef, werd ODIN ’59 winnaar van de eerste periode.
De volgende tegenstander op “Het Schenge” is FC ’s-Gravenzande, dat Achilles Veen met een 5-0 nederlaag naar huis stuurde …….
  Scheidsrechter: Dhr. L. Baars (Tilburg).
Assistenten: Dhr. N.C.J. Sprenkelink (Warmenhuizen) en dhr. V.F. de Roos (Haarlem).
  Geel: Stefan de Bert (48’) en Daniël Wissel (56’), beiden GOES.

  Jordy Dobber (66’) en Walter Bennett (86”), beiden SC Feyenoord.
  Assistent-trainer Kevin Stiefel (SC Feyenoord) kreeg 2x geel binnen één minuut (86’).
  GOES: Matthew Lentink; Renzo Roemeratoe, Stefan de Bert (69’ Reza Maipauw), Wout den Engelsman, Dangelo Martien; Tim de Winter (69’ Jesse Kalwij), Mitchell de Nooijer (55’ Francis Kabwe Manengela), Timo Lijbers; Erwin Franse, Daniël Wissel (75’ Ryleigh Doesburg), Claude de Smit (75’ Eys Murre)
  Wisselspelers: Dany van Dijk en Dion Aerssens.

  Jan Tierie.