• Voor GOES stond de eerste van drie wedstrijden in acht dagen op het programma.
Best Vooruit was weliswaar in Goes met 5 – 1 verslagen, maar de tegenstander was deze “klap” allang te boven. Zie de stand bovenin:
  GOES 18 11 4 3 37 55 – 24 

  Dongen 17 10 4 3 34 35 – 18 

  Best Vooruit 17 10 3 4 33 35 – 27
  Slechts één verliespuntje meer dan GOES, n.l. 17 om 18. Wat de statistieken verder aantonen is dat Best Vooruit, vooral op het eigen Sportpark De Leemkuilen, haast onoverwinnelijk is. Als enige ploeg in deze 
4e Divisie C, is het in de thuiswedstrijden nog ongeslagen.


  De cijfers: 9 7 2 0 23 21 – 6
  Zes doelpunten tegen, in negen thuiswedstrijden.
3x de “ nul “ én in alle thuiswedstrijden gescoord.
  Kortom: GOES kreeg te maken met een geduchte tegenstander.
  Achteraf bleek dat reuze mee te vallen. Al in de 1e minuut was er een kleine kans voor Sjoerd Verhulst, maar hij had teveel tijd nodig. Toch kwam GOES vroeg op voorsprong.
Erwin Franse werd “weggestoken” door Mitchell de Nooijer en Daniël Wissel schoot de voorzet, bij de 2e paal, met links binnen (3’ 0-1).
Verschillende mogelijkheden om de score op te voeren mislukten. Yanilio de Nooijer schoot over, een schot van Erwin Franse werd geblokt én een effectvol schot van opnieuw Franse werd fraai gekeerd door Best Vooruit-doelman Bjarne Bakker. Verder werden nog enkele inzetten geblokt.
De thuisploeg was alleen gevaarlijk, met een schot van Tim Fiolet, dat rakelings naast ging.
in de slotfase van de eerste helft zetten de gastheren nog wat meer “druk op de ketel”, maar in de stand kwam geen verandering meer.
Na de rust een thuisploeg die fel uit de startblokken kwam. Al in de 1e minuut werd er hevig geapelleerd voor een strafschop bij een vermeende overtreding op de gevaarlijke Nordin Errouk in het strafschopgebied.
Nadat de “korte storm” was gaan liggen was het voornamelijk de Zeeuwse tegenstander dat de bovenliggende partij was. Het overwicht leverde in eerste instantie wel wat kleine kansjes, maar geen doelpunten op. Twee corners op een rij resulteerden uiteindelijk wel in een Goese-treffer.
De tweede corner werd kort genomen op Erwin Franse. Na een één-tweetje met opnieuw Mitchell de Nooijer, werd zijn voorzet nu binnengeschoten door Sjoerd Verhulst (59’ 0-2).
Een opstootje bij de cornervlag leverde nog wel twee gele kaarten op.
Trainer Dennis de Nooijer bracht hierna het maximale aantal invallers binnen de lijnen en één van hen, Rowan Traas liet zich meteen zien. Hij bracht met een voorzet Sjoerd Verhulst in stelling, maar zijn doelpunt werd op advies van de assistent-scheidsrechetr afgekeurd. Traas had bij het duel om de bal, ongelukkig zijn tegenstander geraakt.
Een schot van invaller Claude de Smit ging via de bovenkant van de lat over, maar even later wist hij wel Rowan Traas te bereiken met een steekpass, na een aanval over meerdere schijven, die de 0-3 eindstand op het scorebord schoot (85’).
Zoals gezegd, wat een “zware opgave” leek te gaan worden eindigde in een “reguliere” overwinning.
  Scheidsrechter: Dhr. J. van Dongen (Arnhem).
Assistenten: Dhr. N.C.J. Sprenkeling (Warmenhuizen) en dhr. J.A.C. van Ham (Veldhoven).
  Geel: Kianu Verlinden (57’) en Nordin Errouk (60’), beiden Best Vooruit.

  Yanilio de Nooijer (60’) en Jeremie Noa (68’), beiden GOES.
  GOES: Matthew Lentink; Renzo Roemeratoe (87’ Steven Smulder), Eys Murre, Roycel James, Yanilio de Nooijer (66’ Rowan Traas); Timo Lijbers, Jeremie Noa (87’ Dany van Dijk), Mitchell de Nooijer; Erwin Franse (74’ Claude de Smit), Daniël Wissel, Sjoerd Verhulst (87’ Stefan de Bert).
  Wisselspeler: Reza Maipauw.
  Jan Tierie.