• 14 januari ’23 tijd voor ons 2e toernooi in 2023 maar nu buiten:
    De Win(d)ter editie van Hart voor Erremuu. Waar altijd leuke goed georganiseerde toernooien zijn.
    En ondanks het weer was het nu ook weer een succes.

Onze jongens van de J13/1 waren er klaar voor. Robbie had mij een mooie opstelling gegeven voor 2 teams.
    Zodat ze allemaal 2 wedstrijden konden spelen/ keepen. Omdat Edzel geblesseerd was wisselde hij om de wedstrijd met Kevin. En Beide deden het zeer goed.

Wij hadden ons ingeschreven als J14 dus we moesten soms tegen jongens van 2 koppen groter maar onze jongens deden het voortreffelijk. Met mooie doelpunten van Cheriff en Zaid.

We wonnen 1 wedstrijd, 1 gelijk spel en 2 verloren door de tegenwind.
    Dus echt top gedaan.

Deze dag is ook de verjaardag van Marwan onze nr 4 die net terug was uit Dubai dus behoorlijk temperatuurverschil denk ik zo.
    Maar door zijn goede spel werd hij door ons gekozen voor \"man of het toernooi\".

Ouders , jeugd opleiding vv Goes en sponsor Restaurant Giovanni Antwerpen weer bedankt voor het mogelijk maken hier weer te spelen.

Goed gedaan boys op naar de competitie.