• Op het mooie complex van de nog jonge (5 jaar) fusievereniging Trinitus (drie-eenheid) in Oisterwijk, moest de finale van het districtsbeker tournooi Zuid 1 2023-2024 worden gespeeld.
Onder toeziend oog van ruim 1000 toeschouwers begon GOES, de koploper van de 4e divisie C, niet sterk aan de wedstrijd tegen de huidige achtervolger van GOES, de nr. 2, Achilles Veen.
Niet sterk is in deze zwak uitgedrukt, want binnen zeven minuten stond GOES met 0-2 achter door doelpunten van Pim Goossens.
Nochtans had Dennis de Nooijer voor dezelfde basis-opstelling gekozen als j.l. zondag tegen SV Venray.
Alleen in de 5e minuut was GOES in de buurt van het doel van de tegenstander geweest, maar het boogballetje van Erwin Franse ging over het doel.
Na een kwartier was er opnieuw een kansje voor GOES, maar de poging van Daniël Wissel, met buitenkant rechts eindigde naast het doel.
Een minuut later wist Matthew Lentink een vrije schop, door iedereen gemist, uit het doel te ranselen en ook bij een te korte terugspeelbal wist hij een grotere achterstand te voorkomen.
Rond de 26e minuut werd een speler van Achilles Veen onwel en al snel werd duidelijk dat het een ernstige situatie was. Gelukkig werd er adequaat opgetreden en ook de hulpdiensten, ambulance, trauma-helikopter en politie, waren snel ter plekke.
Inmiddels werd de speler gereanimeerd en kwam weer snel bij kennis en de ambulance voerde het slachtoffer af.
  In overleg met de KNVB en beide teams werd besloten om de wedstrijd definitief te staken.
Wanneer de wedstrijd (en waar) uitgespeeld gaat worden is nog niet bekend. Na informatie bleek dat de speler het naar omstandigheden goed maakt.
Vermeldenswaardig is nog dat een GOES-supporter, Robbert Massop, afkomstig uit Goes, nauw betrokken was bij het reanimeren van het slachtoffer.
  Het belangrijkste is dat het goed afloopt voor de onfortuinlijke speler en verder wachten we op nadere berichten van de KNVB omtrent het uitspelen van het restant.
  Scheidsrechter: Dhr. T. van Pelt (’s-Hertogenbosch).
Assistenten: Dhr. S.H. Pastoor (Heerhugowaard) en dhr. J. Langerak (Papendrecht).
4e official: Mevr. S.F. Bijlsma (Best).
  Geel: ------
  GOES: Matthew Lentink; Renzo Roemeratoe, Eys Murre, Roycel James, Yanilio d Nooijer; Timo Lijbers, Steven Smulder, Tim de Winter: Erwin Franse, Daniël Wissel, Rowan Traas.
  Wisselspelers: Dany van Dijk, Stefan de Bert, Jeremie Noa, Claude de Smit, Sjoerd Verhulst, Reza Maipauw, Stephan Beekman.
  Vandaag werd bekend dat Dennis de Nooijer is uitgeroepen tot de beste amateur-trainer van het district Zuid 1. Bij het Nederlandse Trainerscongres in Zwolle, liet hij zijn mede-genomineerden Mark Klippel (RBC) en Maurice Verberne (Blauw Geel ’38) achter zich.
De collega-trainers, die beslisten wie de Award in ontvangst mocht nemen, gaven de voorkeur aan de trainer van GOES.
  Volgens het jury-rapport van de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) laat hij zijn ploeg “dynamisch en zeer flexibel spelen.”
  We feiciteren Dennis met deze bijzondere prijs (gelukkig heeft hij al bijgetekend….).
  Jan Tierie.