• Verslag en foto's v.v. G.O.E.S.1 (zon) - v.v. Kloetinge

18 jul 2021
  • De kop is er af! De eerste (oefen)wedstrijd van het nieuwe seizoen zit er op. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, maar de sfeer op en om Sportpark het Schenge was optimaal!

De voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 is voor GOES gisteren van start gegaan met de eerste oefenwedstrijd tegen Kloetinge.
    Na 280 dagen !!!! kwam GOES weer in het veld voor een heuse wedstrijd. De laatste wedstrijd, ook op “Het Schenge”, was tegen SteDoCo op 10 oktober 2020. De gasten uit Hoornaar wisten te winnen met 0-2, door doelpunten van Vincent Verheul én Gianni Tiebosch, die gisteren zijn debuut maakte voor GOES ……
    Het werd al snel duidelijk dat beide ploegen nog in de beginfase van de voorbereiding zitten.
    Desondanks zagen de ca. 600 bezoekers een levendige, evenwichtige oefenwedstrijd.
    Sylvio Hage wist als eerste te scoren, maar de GOES-aanvaller ontving de pass van Gianni Tiebosch in
    “randje buitenspel” positie. De vele corners die de thuisclub kreeg te nemen leverden geen resultaat op.
    GOES startte de eerste helft met de volgende spelers:
    Matthew Lentink; Jelle Klap, Reza Maipauw, Stefan de Bert, Renzo Roemeratoe; Gianni Tiebosch, Ruben Hollemans, Hiep Nguyen; Sylvio Hage, Guillaume Clinckemallie, Riad Elloukmani.
    Na de rust kwam GOES als eerste op voorsprong. De derde corner, genomen door Hiep Nguyen,  kon bij de 2e paal eenvoudig worden binnengetikt door aanvoerder Ruben Hollemans (55’ 1-0).
    Niet lang daarna kreeg Tim de Winter een grote mogelijkheid op de gelijkmaker, maar de bal ging hoog over. Halverwege de tweede helft een aparte situatie. Klaas van Hecke wilde de bal, na een voorzet van Clinckemallie met de borst terugspelen op zijn doelman, maar de bal ging via de bovenkant van de lat over.
    Een verkeerde terugspeelbal van Kloetinge, leverde een kans op voor de snelle Sylvio Hage, maar Jarreau Manuhuwa vloerde de GOES-aanvaller. Scheidsrechter Harold v.d. Ketterij toonde Jarreau de rode kaart, maar na overleg met beide trainers mocht er alsnog een vervanger binnen de lijnen komen.
    Een snelle tegenaanval via Kyle Doesburg leek te stranden, maar uiteindelijk wist Kloetinge invaller Ufuk Kahveci de bal achter invaller-doelman Raúl Witkam te schieten (79’ 1-1).
    Zo kreeg deze eerste wedstrijd van het seizoen geen winnaar, maar het gevoel dat vooral overheerste op
    “Het Schenge” was: “Het is gelukkig weer begonnen ……”
    “Nu maar hopen dat de competitie gewoon gestart en ook uitgespeeld gaat worden.”

Scheidsrechter: Harold v.d. Ketterij.
    Assistenten: Onno Koster en Kevin van Huut.

Opstelling GOES in de tweede helft:

Matthew Lentink (66’ Raúl Witkam); JelleKlap, Ralph de Kok, Stefan de Bert, Renzo Roemeratoe; Gianni Tiebosch, Ruben Hollemans, Hiep Nguyen (61’ Francis Kabwe Manengela), Sven Mbikulu; Huib van Hecke, Guillaume Clinckemallie (76’ Sylvio Hage).

En natuurllijk hebben we de foto's van René nog.

Klik hier voor de foto's