• DVS ’33 Ermelo-GOES.
  23’ 1-0 Quincy Veenhof
35’ 2-0 Stef Nijland
44’ 3-0 Benjamin Roemeon
75’ 4-0 Eren Turan Yavuz
79’ 5-0 Quincy Veenhof
82’ 5-1 Gianni Tiebosch
  Hier zouden we het eigenlijk bij moeten laten. De rest is een repeterend verhaal. Persoonlijke fouten, zoals balverlies, slechte aannames, foute passes en medespelers op het verkeerde moment aanspelen.
Het kwam allemaal voorbij in Ermelo.
Klaudio Dervishi, basisspeler in de plaats van Matthew Lentink, die wegens interlandverplichtingen met Aruba, drie wedstrijden afwezig is, deed zijn werk naar behoren en wist verschillende doelpogingen onschadelijk te maken. Naast Matthew waren ook Riad Elloukmani, Sylvio Hage en Hiep Nguyen niet beschikbaar.
Het eerste doelpunt ontstond toen Klaudio Reza Maipauw aanspeelde, met een man in de rug.Er volgde balverlies en Quincy Veenhof strafte deze fout genadeloos af (23’ 1-0).
Doelpunt nummer twee kwam ook weer tot stand na een mislukte pass, dit keer op Renzo Roemeratoe.
Met een simpele voetbeweging werd Stef Nijland voor de keeper gezet en dat betekende 2-0 (35’).
Balverlies, het wordt eentonig, in “de 16” van DVS ’33 leidde de 3-0 in. Met twee balcontacten werd Benjamin Roemeon diepgestuurd en vanaf eigen helft kon hij alleen doorgaan en scoren (44’).
In de tweede helft was GOES als eerste gevaarlijk. Het schot van Francis Kabwe Manengela werd gelost door keeper Daan Huiskamp, maar Ruben Hollemans was net te laat voor de rebound.
Een “aanval uit het boekje” leverde de vierde treffer op voor de thuisclub. Opgezet vanaf de rechtervleugel en vanaf de achterlijn teruggelegd, waar Eren Turan Yavuz alleen nog het laatste tikje hoefde te geven (75’ 4-0).
Vier minuten later “het doelpunt van de avond”. Na een snelle aanval over links werd de voorzet, achter het standbeen, met de hak omgezet in een doelpunt door Quincy Veenhof (5-0).
Nadat Ruben Hollemans de bal wist te veroveren, kon Gianni Tiebosch de spreekwoordelijke eer nog redden (82’ 5-1).
Uithuilen en opnieuw beginnen ……..
Eén troost: Slechter dan deze vertoning kan het niet worden, dus er is nog hoop. Veel succes…..
  Scheidsrechter Maurice Paarhuis (Hellendoorn) hoefde geen kaarten te trekken.
  Assistenten: de heren Daniël Vloedgraven en René Broekman.
  GOES: Klaudio Dervishi; Jelle Klap, Stefan de Bert, Julian v.d. Kreeke, Renzo Roemeratoe; Ruben Hollemans, Reza Maipauw, Huib van Hecke,(86’ Taylen Doesburg), Gianni Tiebosch, Souffiane el Ouazzani (67’ Sven
Mbikulu); Francis Kabwe Manengela.
  Wisselspelers: Guillaume Clinckemaillie en Raúl Witkam.
  Jan Tierie.