• GOES moest voor de tweede achtereenvolgende keer aantreden tegen een lijstaanvoerder. In Heemskerk was ODIN ’59 de tegenstander. Zij waren gewaarschuwd na de 4-0 overwinning van GOES op Nieuwenhoorn, vorige week nog mede-koploper.
Trainer Dennis de Nooijer had twee wijzigingen toegepast t.o.v. een week eerder. Mitchell de Nooijer kwam op het middenveld te spelen en Tim de Winter schoof een linie naar voren. Francis Kabwe Manengela begon daardoor op de bank.
ODIN ’59 begon sterk. Binnen 30 seconden moest een schot van Mart Willemse geblokt worden. Namens GOES kreeg Daniël Wissel een dot van een kans, maar hij schoot naast.
De kansen vielen over en weer. Daniël Wissel’s vrije schop ging recht op de keeper af en een vrije schop van Youri Habing belandde op de paal.
Toch waren het de bezoekers die de leiding namen. Stefan de Bert zorgde voor een goede rugdekking en kon vanaf de rechtsachterpositie een aanval opzetten. Timo Lijbers passte op Tim de Winter en deze passeerde ODIN-doelman Joost Meendering (29’ 0-1).
Lang kon GOES niet van deze voorsprong genieten, want na een prima aanval bracht Ritchie Zinga met een 
“boogschot” de stand weer in evenwicht (39’ 1-1).
Amper bekomen van de gelijkmaker spatte een bal, na een voorzet, keihard op de lat, waarna de rebound kon worden geblokt. Appelleren van het thuisteam, voor vermeend hands, werd door de scheidsrechter weggewuifd. Ayrton Dol schoot in de slotfase nog naast, zodat de rust aanbrak met een 1-1 stand.
ODIN begon ook sterk aan de tweede helft. GOES-doelman Matthew Lentink wist een hard schot van Sven Deen over het doel te tikken en Ritchie Zinga schoot op de paal. Een doelpunt kon bijna niet uitblijven en dat bleek. Bij een scrimmage na een ODIN-corner, wist aanvoerder Kick Groot de bal binnen te werken (51’ 2-1). De gemoederen na dit doelpunt liepen hoog op, want volgens GOES ging aan dit doelpunt een overtreding vooraf. Het kostte trainer Dennis de Nooijer een gele kaart en aanvoerder Daniël Wissel uiteindelijk ook. 
Bij navraag bleek dat doelman Lentink bij z’n keel was gegrepen, waardoor hij de bal moest lossen ……
ODIN ’59 bleef de bovenliggende partij, maar wist “de trekker niet over te halen”.
GOES kwam zelfs nog langszij. Na een individule actie van Erwin Franse kwam de bal bij Mitchell de Nooijer, die beheerst scoorde (78’ 2-2).
Even leek een situatie van de eerste helft zich te herhalen, want toen wist de thuisclub 10 minuten na het 
GOES doelpunt ook te scoren. Nu was het Ayrton Dol, die een voorzet vallend binnen probeerde te koppen, maar de bal op een haar na miste …..
Een voorzet van Martin Campbell ging voorlangs en een schot van invaller Mounir Mounji werd geblokt.
In de extra tijd leek ODIN ’59 alsnog de zege te grijpen, maar van dichtbij schoot een andere invaller, Danyl Plasmeijer, naast.
Zo bleven beide ploegen ongeslagen en was het publiek de grote winnaar na een snelle en enerverende
wedstrijd.
    Scheidsrechter: Dhr. M. Oosting (Niekerk).
Assistenten: Dhr. T. Deden (Lisse) en dhr. H. van der Bij (Garijp).
    Geel: Daan Buurman (12’) en Nathaniel Johnson (90’+ 2’), beiden ODIN ’59.
 Daniël Wissel (53’), Wout den Engelsman (65’) en Steven Smulder (90’+ 2’), allen GOES.
 Dennis de Nooijer (52’), trainer GOES.
    GOES: Matthew Lentink; Renzo Roemeratoe, Stefan de Bert, Wout den Engelsman, Dangelo Martien (67’ Claude de Smit); Mitchell de Nooijer (85’ Francis Kabwe Manengela), Steven Smulder, Timo Lijbers (67’ Reza Maipauw); Erwin Franse, Daniël Wissel, Tim de Winter.
    Wisselspelers: Jesse Kalwij, Dion Aerssens, Eys Murre en Ryleigh Doesburg.
    Jan Tierie.