• Voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie reisden onze mannen af naar Halsteren.
    Hier, diep verscholen in de bossen, kwamen we aan op 1 van de mooiste voetballocaties van Nederland.
    Kosten nog moeite waren bespaard, bar buiten, foodtruck en volop personeel zorgden voor een gezellige ontvangst.
    Bij aanvang van de wedstrijd bleek dat trainer Doesburg niets te veel had verteld over het fysieke spel van de tegenstander.
    Het eerste kwartier had Goes niet veel te vertellen, maar dankzij keihard werken, als team, werd Vrederust niet echt gevaarlijk. Echte kansen bleven uit.
    Toen begonnen de counters van Goes echt gevaarlijk te worden.
    11e minuut, super actie van Angelo en geeft schitterende steekpass op Zoubeir die perfect afrond. Stand 0-1.
    44e minuut, opnieuw sterke actie van Angelo, steekt het hele middenveld over, geeft een steekbal op Djayden. Djaydon glipt langs de keeper en rond netjes af. Stand 0-2.
    62e ninuut, vergissing achterin bij Vrederust. 1 tip, doe dat nooit met Wiebe in de buurt. Wiebe straft het genadeloos af. Stand 0-3 voor Goes.
    84e minuut, Wiebe rond opnieuw geweldig af, na foutje verdediging. Stand 0-4
    Dit is tevens de eindstand. Vrederust heeft er echt hard aan getrokken, maar het zat er voor hen niet in vandaag. Goes was sneller en maakte de kansen wel af.
    Ik moet zeggen, het was een hele leuke voetbaldag vandaag. Mooie acties en technisch verzorgd voetbal, afgewisseld met hard werk en natuurlijk 4 mooie doelpunten.

VV Goes zaterdag 1 is een hecht team en werkt voor elkaar. Dat is altijd mooi om te zien.
    Nu op naar de volgende ronde.
    Zet hem op mannen.
    Volgende wedstrijd voor de mannen is thuis op sportpark Het Schenge tegen 4e klasser Ameide, op zaterdag 8 juni, aanvang 14.30 uur.
    In verband met groot onderhoud aan veld 1 en veld 2, wordt deze wedstrijd op het derde veld gespeeld.
    We hopen jullie dan weer allemaal te zien om dit leuke team te supporteren.

Verslag Rob van Gastel

Foto's René