• In Heemskerk stond het “kelder-duel” ODIN ’59-GOES op het programma, het duel tussen de nrs. 17 en 18 van de 3e divisie (Za).
Achteraf kunnen we spreken van “het duel van twee gezichten”. GOES startte met Klaudio Dervishi op het doel als vervanger van de geblesseerde Matthew Lentink.
De achterste linie bestond uit vijf man, zeg maar een verstevigde defensie. 
Zonder te wijzen naar deze uitgangspositie, stond het binnen het half uur 3-0 ……
Al in de 5e minuut werd een lange voorzet ingekopt door Niels Jager (1-0). Nadat Francis Kabwe Manegela, na een pass van Hiep Nguyen, een mogelijkheid onbenut had gelaten, werd het één minuut later 2-0.
Klaudio Dervishi, debuterend op dit niveau, wist in eerste instantie redding te brengen, maar via de paal belandde de bal bij Luke Vahle, die van dichtbij binnenschoot (20’).
Reza Maipauw vloerde ongelukkig een tegenstander, wat hem geel én ODIN een strafschop opleverde.
Achmed Abdallah al Mahdi benutte dit buitenkansje (26’ 3-0).
Een afgang leek in de maak, maar GOES rechtte de rug. De thuisclub viel in het laatste kwartier ver terug en GOES kon zich herpakken.
Kleine kansjes voor Huib van Hecke en Sylvio Hage leverden geen doelpunten, maar wel verschillende corners op. Toch verkleinde GOES de achterstand. Een schot van Sylvio Hage werd van richting veranderd en de bal viel binnen (41’ 3-1). Nog in dezelfde minuut kreeg ODIN een grote kans om de marge weer op drie te brengen, maar de jonge GOES-doelman wist een doelpunt te voorkomen.
Namens GOES leverden pogingen van Sylvio Hage (geblokt) en Hiep Nguyen (gepakt) niets op. Rust 3-1.
De tweede helft leverden weer verschillende corners op voor GOES, maar doelman Joost Meendering had overal een antwoord op. In de 52e minuut een duidelijke overtreding, in het strafschopgebied, op Hiep Nguyen, maar scheidsrechter Mulder wuifde dit wel heel gemakkelijk weg …….
GOES liet zich echter niet ontmoedigen en had duidelijk het betere van het spel. Toch werden de aanvallen op het laatste moment onschadelijk gemaakt.
Net na “het uur” kwam daar verandering in. Renzo Roemeratoe was opgestoomd over de linkerflank, kapte naar binnen en schoot de “aansluitingstreffer” binnen (61’ 3-2).
Terwijl de verlichting was ontstoken op sportpark “Assumburg” krabbelde ODIN weer wat op, maar Jelle Klap, Julian v.d. Kreeke, Renzo Roemeratoe, gesteund door Ruben Hollemans, gaven geen krimp.
Een schitterende pass van Huib van Hecke op Francis Kabwe Manengela, werd met een mooie stiftbal afgerond (75’ 3-3). 
Het onmogelijke leek werkelijkheid te worden en het spel golfde in het laatste kwartier op en neer.
Klaudio Dervishi keerde een schot en wist even later een schot in de korte hoek te stoppen en aan de andere kant werd een schot van Riad Elloukmani geblokt, schoot Gianni Tiebosch over en werden schoten van Sylvio en Riad gepakt.
Zoals vaker dit seizoen ging het in de slotfase alsnog mis voor GOES en weer door een kopdoelpunt.
Een corner werd ingekopt door Sem van Amersfoort (90’+ 1’ 4-3) en zo stond GOES weer met lege handen.
Alle wisselspelers, vier in totaal (er was geen reserve-keeper aanwezig) werden gebruikt. Ondanks de nederlaag een compliment voor de hele selectie voor het terugkomen na zo’n slechte start.
De volgende wedstrijd is “thuis” tegen de koploper FC Lisse. Zoals het er nu voor staat zonder publiek, maar wie weet …...
    Scheidsrechter: Dhr. C. Mulder. Assistenten: Dhr. P. Otten en dhr. A. Habib.
    GEEL: Sven Mbikulu (19’) en Reza Maipauw (26’), beiden GOES en Nick Burger (33’), ODIN ’59
    GOES: Klaudio Dervishi; Huib van Hecke, Jelle Klap, Ruben Hollemans, Reza Maipauw (37’ Julian v.d. Kreeke), Renzo Roemeratoe; Gianni Tiebosch, Sven Mbikulu (90’+ 1’ Souffiana Ouazzani), Hiep Nguyen (82’ Riad Elloukmani); Sylvio Hage (90’+ 1’ Guillaume Clinckemaillie), Francis Kabwe Manengela.
    Jan Tierie.