Goes zaterdag 1 zoekt een teammanager

Wij zijn vanwege een late afmelding per direct op zoek voor dit seizoen ( 2018-2019 )  naar een enthousiast persoon die de functie van Teammanager voor ons zaterdagteam kan vervullen. De teammanager is iemand met een voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web van alle activiteiten rondom het eerste elftal. Hij zorgt ervoor dat de hoofdtrainer, de assistent-trainer , de medische staf en de selectie-spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn.

De teammanager verricht ondermeer de volgende werkzaamheden:

• Organiseert de randzaken rond de wedstrijden, zoals invullen digitale   wedstrijdformulier, het regelen van het vervoer , aanspreekpunt voor de tegenstander en beschikbaarheid van trainings-en wedstrijdkleding spelers.
  • Fungeert als aanspreekpunt m.b.t. algemene zaken rond trainingen en wedstrijden voor wedstrijdsecretaris en andere direct betrokkenen.
  • Onderhoudt de contacten met het bestuurslid Voetbalzaken en het Hoofd Technische Zaken 1e & 2e elftal over randvoorwaardelijke zaken binnen de 1e selectie.
  • Draagt bij aan het organiseren van activiteiten naast trainingen en wedstrijden.
  • Begeleidt , via de juiste kanalen , de wensen en vragen vanuit de staf en spelers.
  • Ondersteunt de staf en spelers bij voorkomende praktische zaken.

Kortom , je moet iemand zijn die organiseren en coördineren leuk vindt , die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van de 1e selectie zaterdag.

Als je interesse hebt of graag een nadere toelichting wilt, kun je contact opnemen met Huseyn dogan, Trainer zaterdag 1 : hdogan10@hotmail.com