• GOES moest voor de (avond)wedstrijd tegen EVV Echt afreizen naar Limburg voor de op één na verste uitwedstrijd. De statistieken zorgden ervoor dat GOES weleens een moeilijke wedstrijd tegemoet kon zien.
 In de voorgaande 10 thuiswedstrijden werden maar liefst 21 punten bemachtigd en slechts één keer ging een thuiswedstrijd verloren. Achilles Veen wist in Echt met 1-2 te winnen. Ook de 7 thuiswedstrijden, waarin geen tegendoelpunt werd geïncasseerd, spraken tot de verbeelding. Tel daarbij op dat vorige week Best Vooruit met een 6-0 nederlaag naar Brabant werd teruggestuurd en de “angst“ voor een “heet avondje Limburg” leek gerechtvaardigd. 
Maar niets van dit alles boezemde GOES (op het veld) echt angst in. Sterker nog: Het bleek één van de gemakkelijkste wedstrijden in deze competitie te worden. 
Het grote klasseverschil zorgde ervoor, dat GOES-keeper Matthew Lentink, gesteund door een solide verdediging, een “snipperdag” had kunnen nemen. 
Slechts één keer had de vorige week succesvolle Chefrino Eind (maker van een hattrick in 8 minuten) een kansje, maar zijn schot ging voorlangs het doel. Toen was er al bijna een uur gespeeld.
 GOES zette de toon al vanaf het beginsignaal. Een vrije schop (overtreding op Jeremie Noa) werd prachtig ingeschoten door Roycel James (2’ 0-1). Zijn eerste doelpunt voor GOES.
 De thuisclub kwam niet lang daarna op een grotere achterstand. Een combinatie door het centrum werd afgerond door Daniël Wissel (10’ 0-2).
 EVV sputterde nog wat tegen, maar een kopbal, na een vrije schop, was een prooi voor Lentink en een nieuwe vrije schop, die opnieuw werd voorgezet, leverde alleen appelleren voor een handsbal op. Ook in de tweede helft wist GOES al vroeg te scoren en zo de wedstrijd “in het slot te gooien”. 
Een slechte trap van EVV-doelman Yannick Derix, werd onderschept door Erwin Franse, die Rowan Traas aanspeelde. De jonge aanvaller zorgde voor de 0-3 (49’) en wist zijn productie in de vier laatste wedstrijden op zes doelpunten te brengen en zijn 8e in de competitie. 
De wedstrijd “kabbelde” verder en na een snelle combinatie in “de 16” tussen Tim de Winter en Erwin Franse, waarna laatstgenoemde Daniël Wissel bereilkte wist hij zijn tweede doelpunt in de wedstrijd én zijn 17e doelpunt in de competitie te maken (70’ 0-4). 
Nog was het niet gedaan, want de “koning van de assist”, Erwin Franse, leverde nog een perfecte voorzet af, die door invaller Claude de Smit, koppend werd omgezet in zijn 12e competitie-treffer (90’+ 3’ 0-5).
 In totaal heeft GOES nu in 22 wedstrijden 71 doelpunten gescoord, gevolgd door Dongen met 48 treffers.
Dongen is na dit weekend, na een knappe 0-2 overwinning bij Halsteren, de naaste achtervolger van GOES, 
met 5 punten achterstand, gevolgd door Achilles Veen op 7 punten. 
Iedereen bij de thuisclub was het erover eens dat GOES “een maatje te groot was”.
 De meegereisde GOES-supporters waren getuige geweest van (misschien wel) de beste wedstrijd van GOES in dit seizoen. Dat belooft …….
    Scheidsrechter: Dhr. J.I.R. Nelissen (Deventer).
Assistenten: Dhr. P. Meuldijk (Eindhoven) en dhr. P.P.M. van Asseldonk (Uden).
    GOES: Matthew Lentink; Mitchell de Nooijer (65’ Renzo Roemeratoe), Eys Murre (80’ Stefan de Bart), Roycel James), Yanilio de Nooijer; Jeremie Noa (65’ Tim de Winter), Timo Lijbers (80’ Claude de Smit), Sjoerd Verhulst (65’ Steven Smulder); Erwin Franse, Daniël Wissel, Rowan Traas.
    Wisselspelers: Dany van Dijk, Reza Maipauw.
    Jan Tierie