• Na het vrije Paasweekend stond voor GOES de thuiswedstrijd tegen SC Feyenoord op het programma.

  Dennis de Nooijer had een bijna complete selektie tot zijn beschikking. Alleen Dany van Dijk was door een blessure niet beschikbaar. De wedstrijd in Rotterdam was geëindigd in een 0-5 overwinning voor GOES, dus het was zaak om de tegenstander niet te onderschatten.

  De eerste helft was niet van een geweldig niveau en één van de weinige hoogtepunten was misschien wel het rustsignaal van de scheidsrechter na precies 45 minuten …….

  Feyenoord zag binnen 30 seconden Erwin Franse goed reageren op een pass van Wout den Engelsman, maar hij werd gestuit. Clarence Bijl was wel succesvol bij een snelle aanval van de Feyenoorders, maar zag zijn treffer afgekeurd worden wegens buitenspel.

  Het spel kabbelde wat heen en weer zonder tot grote kansen te komen. Ruststand 0-0.

  De tweede helft was nauwelijks begonnen of de thuisclub kreeg een vrije schop op de “16-meter-lijn”.
 Daniël Wissel plaatste de bal zuiver langs de muur in de benedenhoek (48’ 1-0).
Yarick Dorst, met Bruse “roots”’ (ex-Barendrecht en ASWH) schoot een vrije schop in de muur.
Mitchell de Nooijer wist met een prima onderschepping een kansrijke aanval te onderbreken en doelman Matthew Lentink was attent bij een hoge voorzet en wist de bal klemvast te plukken.
  
GOES was doelgerichter. Daniël Wissel stuurde Erwin Franse diep met een pass binnendoor, en zijn voorzet werd bij de 2e paal ingeschoten door Claude de Smit (64’ 2-0). 
Een poging van Junior Obiku (zoon van) ging hoog over en even later werd zijn ingeschoten bal geblokt.
Nadat Claude de Smit was teruggefloten wegens buitenspel, wist Matthew Lentink met een ultieme redding de bal na een vrije schop uit de hoek te tikken.
In de slotfase stelde GOES alsnog orde op zaken. Een bijna identieke aanval als bij de 2-0 leverde ook de 
3-0 op. Timo Lijbers en Francis Kabwe Manengela bezorgden de bal bij Erwin Franse en ook nu werd zijn voorzet afgerond door Claude de Smit, die hiermee zijn achtste doelpunt in de laatste tien wedstrijden scoorde (90’+ 1’ 3-0).
  
De volgende tegenstander, met nog vijf wedstrijden te gaan, is FC ’s-Gravenzande.
 De “dramatische” thuiswedstrijd tegen de komende tegenstander, ging op 12 november 2022, met maar liefst 1-7 verloren …….

  Veel succes om het één en ander goed te maken !!!!!
  Scheidsrechter: Dhr. W. Velings (Sterksel).
Assistenten: Dhr. B.B. Cetin (Zwijndrecht) en dhr. J.A.C. van Ham (Veldhoven).
  Geel: Jamir Naudts (48’), SC Feyenoord.
  GOES: Matthew Lentink; Renzo Roemeratoe, Mitchell de Nooijer (68’ Steven Smulder), Wout den Engelsman, Dangelo Martien (68’ Reza Maipauw); Jesse Kalwij (64’ Stefan de Bert), Timo Lijbers, Tim de Winter; Daniël Wissel (68’ Erancis Kabwe Manengela), Claude de Smit, Erwin Franse.
  Wisselspelers: Dion Aerssens, Eys Murre, Rayleigh Doesburg.
  Jan Tierie.