• We hadden van de week weer lekker getraint. En we begonnen de mooie voetbalochtend op het hoofdveld vrij rustig. Er werd goed gespeeld maar de kansen werden nog niet benut Edzel schoot helaas 3 x naast.

  Tot Cheriff de bal goed of zijn voet kreeg en hem er hard en strak in legde. (Later scoorde hij nog een hele mooie kopbal ). Was het jacht seizoen geopend. Najim die veel te laat kwam. Beloofde mij er 7 in te leggen. Het werden 6 wereld goals,van onze nummer 7.

  Helaas vergiste ik me in het vorige verslag, die wedstrijd scoorde Essay ook 1 wereld goal en knalde er vandaag weer 2 in. Majed verdeelde het spel weer mooi en scoorde ook.

  En als Zierikzee doorbrak stonden daar onderleiding Zaid, Marwan,Saleh en Ibrahim klaar. Zij vingen de tegenstander op en via ons middenveld met oa Yazan en een zeer goed spelende Hamza kwam de bal snel weer bij de goal van tegenstander. Ibrahim die een keer goed mee op kwam tekende voor zijn eerste goal.

  Onze Keeper had weining te doen als van de zon genieten. 1 x brak een speler gevaarlijk door ‘was eigenlijk buiten spel maar ik dacht laat maar spelen’ en deze pakte Kevin voortreffelijk.

  In de 2e helft werd de wedstrijd wat harder en de tegenstander begon hier en daar wat te trappen. Onze jongens bleven netjes voetballen en kregen een penalty mee. Omdat het de dag van Yazan zou moeten worden, hij had goed getraint en was pupil van de week bij Goes 1 wat het heleaas niet zo goed deed als de JO13... Was iedereen het er over eens hij mocht de penatlty nemen. Hij schoot goed maar de keeper van de tegenstander pakte deze bal helaas mooi uit de hoek.

  Eind stand 12-0! Op naar de volgdende.

  Robbert-Jan