• Hier kunt u tickets bestellen voor de wedstrijd Goes 1 (zon)-DVS'33 1

  2 sep 2020
 • Beste sponsoren/leden/supporters,

  U kunt zich via onderstaande link laten registreren en kaarten bestellen voor de wedstrijd V.V. G.O.E.S. tegen DVS'33 zaterdag 5 september a.s., aanvang 14.30 uur. Het betreft hier de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. 

  Ook als u lid of sponsor bent van de vereniging moet u gebruik maken van deze link, waarbij er dan geen toegangskosten worden gerekend. We hebben een aantal kaarten achter de hand voor mensen die wat minder handig zijn met een computer op de wedstrijddag zelf. 

  We willen namens het bestuur een beroep op u doen, dat wanneer de 250 personen overschreden worden, u van de aangewezen plekken (zittend of staand) gebruik maakt. Wij gaan dit ook handhaven. Het is daarom in ieders belang om hier gebruik van te maken en dit te respecteren, zodat iedereen een fijne middag heeft.

  De controle van sponsoren en leden zal aan de toegangspoorten nogmaals gecontroleerd worden. De kaarten kunt u uitprinten of via uw mobiele telefoon tonen, zodat het scannen aan de toegang vlotjes verloopt. Het motto blijft gelden VOL=VOL. 

  Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met bestuurslid Frank de Bie +31 6 53 46 58 19.

  Met Sportieve Groet,
  Bestuur V.V.G.O.E.S.

   

  http://vvgoes.eticketsysteem.nl/

   

  Bij klachten: blijf thuis!

  Houdt u aan de 1.50 meter afstand!

  Volg de aanwijzingen van de stewards op!