• Ons bereikte vandaag  het droevige bericht dat ons lid Jan Wijnands op 12 april op 80 jarige leeftijd is overleden.

Jan is in 1954 op 12 jarige leeftijd lid geworden van onze vereniging.

Jan heeft heel veel betekend voor onze vereniging.

Hij heeft jaren lang gespeeld in alle elftallen van onze vereniging.

Jan heeft gespeeld in ons eerste elftal met onder andere Nico krijger, Jan de Roo , Piet de Kok, Antoine Debbaut, Sjaak Groenewegen, Robert Verbrugge.

Ook was Jan actief in het tweede elftal, het derde elftal en de laatste jaren van zijn voetbal carrière in het veteranen team.

Jan was een van de initiatiefnemers die onze vereniging heeft opgegeven voor het Drie Provinciën Toernooi op Hemelvaartsdag.

Vanaf 1985 gingen we op Hemelvaartsdag naar H.V.V.’24, TSC. Baronie, Excelsior (later SEC) of Woerden. Zowel op het veld, maar ook na afloop van het toernooi was Jan altijd heel actief.

Het waren altijd zeer gezellige dagen!

Na zijn actieve voetbal periode was jan een trouwe supporter van ons Eerste elftal.

Helaas was het de laatste jaren voor hem niet meer mogelijk ons sportpark te bezoeken vanwege zijn gezondheid.

Je kon op Jan altijd een beroep doen, Jan heeft mee geholpen met de bouw van onze vorige kantine, diverse keren een aanbouw gedaan. Kleedlokalen gebouwd of verbouwd, tribune gebouwd, dug-outs.

Ook is Jan op bestuurlijk vlak actief geweest als wedstrijdsecretaris.

Zijn vrouw Bep was gedurende deze periode jaren lang actief in onze kantine.

Na zijn pensionering heeft Jan de donderdagmorgen klusgroep opgericht.

Was er iets kapot of er moest iets gedaan worden, je gaf het door aan Jan of een andere medewerker van de klusgroep en het werd geregeld.

Wij wensen zijn vrouw Bep, zijn kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en al die hem dierbaar waren heel veel sterkte met dit verlies.

Wij zullen Jan herinneren als een lid met een echt rood / wit hart, die niet alleen in het veld, maar ook daar buiten heel actief was voor onze vereniging.

Bestuur v.v. G.O.E.S.