• Voor de mannen van Dennis de Nooijer stond de uitwedstrijd tegen Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis op het programma. “Op voorhand” leek het een zware wedstrijd te gaan worden.
Nieuwenhoorn was “in goeie doen”. De resultaten in de laatste vijf wedstrijden:
  26 november 2022 Nieuwenhoorn - ’s-Gravenzande 3 – 1 3 pnt.

  3 december 2022 Spijkenisse - Nieuwenhoorn 4 – 0 0 pnt.

  10 december 2022 Nieuwenhoorn - Smitshoek 4 – 0 3 pnt.

  21 januari 2023 Nieuwenhoorn - Jodan Boys 4 – 2 3 pnt.

  28 januari 2023 Achilles Veen - Nieuwenhoorn 0 – 2. 3 pnt.
  Opmerkelijke statistieken: 
Nieuwenhoorn is de enige ploeg die de laatste drie wedstrijden wist te winnen.
Bovendien werden ook de laatste drie thuiswedstrijden gewonnen, met de doelcijfers 11 voor en 3 tegen.
  In het programmaboekje van deze wedstrijd was er ook het één en ander misgegaan. Bij de selectie van GOES, bestaande uit 21 namen, stonden maar liefst 14 spelers!!!! die niet meer bij GOES spelen…. 
Maar dat terzijde.
  GOES begon niet sterk aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut leed Reza Maipauw balverlies en ontstond er een twee tegen één situatie. Toch was het Renzo Roemeratoe die de situatie wist te klaren.
 Dit zou de enige noemenswaardige aanval van de thuisploeg zijn in het eerste halfuur….
 GOES daarentegen was heer en meester en het was dan ook niet verwonderlijk dat de bezoekers op voorsprong kwamen.
 In de 13e minuut werd de bal teruggelegd door Erwin Franse op Tim de Winter die beheerst de 0-1 binnenschoot. Voorafgaand aan dit doelpunt werd in dezelfde minuut een doelpunt van Steven Smulder afgekeurd wegens buitenspel. Vorige week werd door dezelfde assistent-scheidsrechter ook al een doelpunt van GOES afgevlagd….
 De kansen regen zich aaneen. Tim de Winter schoot uit een identieke situatie naast en na een corner mikte hij de bal net over de kruising. 
In de 36e minuut leek Dimitri Gomes Almeida de bal in de bovenhoek te krullen, maar GOES-doelman Matthew Lentink wist de bal corner te tikken. GOES ging met een voorsprong de rust in en bij de thuisclub was men opgelucht dat “het nog in de wedstrijd zat”. 
Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Timo Lijbers ontving de bal van Steven Smulder en wist na een prima passeeractie de 0-2 binnen te schieten (63’).
 Niets aan de hand zou men denken, maar het venijn zat in de staart.
 Dangelo Martien speelde tekort terug op zijn doelman. Matthew Lentink wist in eerste instantie nog redding te brengen, maar de rebound werd ingeschoten door Christiaan Dabaghian (72’ 1-2). Dat was het sein voor Nieuwenhoorn om door te drukken en dat had resultaat.
 Na een lichte overtreding van Renzo Roemeratoe wees de scheidsrechter naar de stip en toonde de gele kaart. Wegens “commentaar op de leiding”volgde er een tweede geel en kon Renzo inrukken.
In de discussie na deze beslissing ontvingen ook Steven Smulder en Mitchell de Nooijer nog een kaart.
Melvin Winterberg benutte de penalty feilloos (84’ 2-2). Maar ook in ondertal kreeg GOES in de resterende tijd nog de grootste kansen, maar Erwin Franse schoot na een scrimmage in kansrijke positie naast.
 Bij Dennis de Nooijer kwam na de wedstrijd “de rook uit z’n oren”. Totaal onnodig puntverlies en een scheidsrechter die de situatie niet goed aanvoelde, aldus de trainer.
  Scheidsrechter: Dhr. E.D.E. van Yren (Zwijndrecht).
Assistenten: Dhr. W. Ruter (Drunen) en dhr. A. Dorsman (Barendrecht).
  Geel: Daniël Wissel (40’), Reza Maipauw (54’), Renzo Roemeratoe (82’ + 83’), Steven Smulder (84’) en Mitchell de Nooier (84”), allen GOES.
  GOES: Matthew Lentink: Mitchell de Nooijer, Reza Maipauw (56’ Dany van Dijk), Renzo Roemeratoe, Wout den Engelsman (62’ Dangelo Martien); Steven Smulder (87’ Eys Murre), Tim de Winter, Timo Lijbers; Daniël Wissel, Claude de Smit (87’ Francis Kabwe Manengela), Erwin Franse.
  Wisselspelers: Dion Aerssens, Ryleigh Doesburg.
  Jan Tierie.