• Donderdagavond 10 juni jl was er een informele beijeenkomst in het clubgebouw van de v.v. G.O.E.S.
    Aanwezig was de (nieuwe) selectie van v.v. G.O.E.S. 1 (zon), hoofdtrainer en staf, bestuur van de vereniging en andere belangstellenden.

Waarnemend voorzitter Frank de Bie opende de avond en hete de aanwezigen welkom. In zijn korte toespraak werd het bestuur voorgesteld en werd er even teruggekeken op de afgelopen twee (corona) seizoenen. Tot slot hoopte hj dat het seizoen 2021-2022 voor de vereniging een mooi seizoen mocht worden.

Hierna nam de voorzitter van de Bussinessclub Jeroen Meijer het woord en vertelde wat deze club tot doelstelling had. Tegenwoordig is de steun van sponsoren binnen een vereniging niet meer weg te denken. Mede door samenwerking tussen vereniging en Bussinessclub zal ook dit seizoen een sportief seizoen worden.

Hoofdtrainer Kevin Hollander deed zijn verhaal en vertelde wat hij verwacht voor het komend seizoen. Aan de hand van een Powerpoint presentatie liet hij eea zien met betrekking tot trainingen. Ook zijn inzet, teamgeest en plezier belangrijke factoren om tot een goed resultaat te komen. HIj heeft daar, gezien de samenstelling van de huidige selectie, alle vertrouwen in.

Assistenttrainer Gerrit Petersen stelde zichzelf ook voor en vertelde wat zijn verwachtingen zijn en sprak over zijn werkwijze.