• Nieuwe shirtsponsor JO13-1 en winst vandaag!

  5 nov 2022
 • Iedereen was is vol verwachting van het nieuwe shirt gesponsord door Da Giovanni Ristorante - Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen! En dus waren de mannen extra gemotiveerd goed te spelen.

  Er stond nog een kleine rekening tegen deze tegenstander vv Kapelle, want deze had de stand de laatste keer verkeerd doorgegeven te nadele van ons.

  We begonnen meteen goed veel kansen, maar deze wilden er niet in.  Tot dat Najim onze onbetwiste nr 7 de bal er ongelofelijk mooi in legde 1-0. De stemming was gezet.

  Kapelle speelde hard maar wij bleven kalm en goed voetballen. Vooral onze spel verdeler Majed. Zijn harde werken werd beloont met een wereld goal van hem.

  Af en toe kwam Kapelle eruit maar dan stond daar onze verdediging. Ze bleven rustig en kalm en losten alles voetballend op. Marwan deed ons denken aan Sergio Ramos. En we hadden geluk dat Saleh bleef terwijl hij eigenlijk naar de open dag op school moest. Wel 1 klein foutje met een terug speel bal dus indirecte vrijtrap in de 16. Maar die ging er niet in mede door de assistentie van Cheriff door de bal er uit te koppen.

  Verder had Kevin een paar mooi reddingen. Dus die hield de 0. Najim tekende ook voor het derde doelpunt. Ook Edzel, Cherif en Yazan hadden nog kans op een doelpunt.

  De boys kregen de complimenten van de scheidsrechter Wim Stel over hun goede spel. En hun Fair play. Dus een mooie uitslag bij de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue.

  Goed gedaan JO13-1. En hartelijk bedankt voor de sponsoring Da Giovanni Antwerpen! 

  Eindstand 3-0