Nieuwe sponsor trainingspakken JO12

Zondag 10 maart 2019

Het weerbericht voorspelt niet veel goeds. Een westerstorm. De website van VV GOES meldt de wedstrijd VV GOES – Blauw Geel ’38 gaat door! Dus dat betekent dat het programma van onze jeugd onder 12 ook door zal gaan. Rond 11.30 uur verzamelen de spelers van JO12-1 en JO12-2. We werken in een harde wind een gemengde training af van 11.45 uur tot 12.45 uur. Daarna verzamelen we in de kantine. Het is tijd voor frietjes en een snack.

De sponsor van de nieuwe trainingspakken Mocca d’or uit Breda is inmiddels ook gearriveerd. We gaan gezamenlijk met de sponsor op de foto.
Om 14.00 uur mogen onze jeugdteams onder 12 de eerste elftallen van VV GOES en Blauw Geel ’38 begeleiden bij de entree op het veld voor de wedstrijd.
Zes van onze pupillen zullen deze wedstrijd ook assisteren als ballenjongens. VV GOES wint de wedstrijd met 2-1 hopelijk heeft onze jeugd hier een klein beetje aan bijgedragen…
We kunnen terugkijken op een leuke zondag.

Daryll, Johnny en Marco