Presentatie GOES 1 zondag en GOES 1 zaterdag

J.l. maandagavond, 13 augustus 2018, werden de beide standaardelftallen van GOES, zowel van zaterdag als zondag, gepresenteerd.
“Spreekstalmeester” Hans Schalkwijk heette de aanwezigen welkom en gaf als eerste het woord aan waarnemend-voorzitter Jos Smits.
Ook hij verwelkomde de opgekomen belangstellenden en vervolgens stelde hij de bestuursleden voor. Ook de andere vrijwilligers, zoals b.v. de dames achter de bar, werden niet vergeten.
Trainer Rogier Veenstra zette zijn plannen uiteen voor het komende seizoen en noemde van de nieuwe spelers de specifieke kwaliteiten. Tevens stelde hij de nieuwe keeperstrainer Jan Liplijn én assistent-trainer Kevin Hollander voor. Kevin is momenteel trainer van Walcheren 1 en komt dit seizoen, in het kader van de TC 1 trainerscursus, stage lopen bij GOES 1 (zo).
Verder kwam Erwin Simpelaar van paramedisch centrum “De Pijlers”  aan het woord, die samen met Alex de Pagter en Charlotte Jansen van Rosendaal van “Fysio Flexus“, voor de behandeling, verzorging en begeleiding van de spelersgroep gaan zorgen.
De trainer van GOES 1 (za), Huseyin Dogan, kreeg het woord en sprak de doelstelling uit voor “zaterdag één”. Robin Lock, secretaris van GOES, zal gaan functioneren als bestuursvertegenwoordiger én assistent-scheidsrechter.
Voor GOES 1 (za) zijn twee hoofdsponsors bereid gevonden om de nieuwe zaterdag-tak voor drie seizoenen te steunen:
STAD & ZEELAND, gevestigd Dam 13, Goes, actief in verkoop-, aankoop- en verhuurbegeleiding, alsmede taxaties van woningen.
HANDELSONDERNEMING v/h J. Roode B.V. (Ampereweg 66, Middelburg), speciaalgroothandel voor grondwerken, weg/waterbouw, straatmakerij en wegbeheerder.

Nadat de sponsorovereenkomsten ondertekend waren, was er een “bloemetje” voor de vertegenwoordigers van de bedrijven en volgde het onvermijdelijke “foto-moment”.
Ondertussen kwam de selectie in de nieuwe outfit de kantine binnen.
Nadien werd ook dit team door “huis-fotograaf” René van der Vliet op de “gevoelige plaat” vastgelegd.
Jos Smits bedankte de nieuwe sponsors én de aanwezigen en overhandigde tenslotte nog een “bloemetje” aan Hans Schalkwijk.