• Selectie clinic trainingen jeugd vv GOES

    19 mei 2020
  • Zaterdag 23 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur is de eerste selectie clinic training voor de jeugd van vv GOES. Deze selectie clinic trainingen zijn bedoeld om de jeugdspelers in het best passende jeugdteam voor volgend seizoen in te delen. Tijdens deze gezamenlijke trainingen zullen alle jeugdleden tot en met 12 jaar aanwezig zijn. Naast alle jeugdtrainers zijn ook de technisch coördinatoren en de hoofd jeugdopleiding aanwezig. Alle spelers worden op leeftijd bij elkaar gezet en er worden oefeningen uitgezet waarop de spelers beoordeeld zullen worden.
    Op woensdagavond 27 mei van 18.00 – 19.30 uur is de tweede training. Daarna zal er in een nauwe samenwerking tussen de trainers en hoofd jeugdopleiding zorgvuldig invulling gegeven worden aan de team indeling voor volgend seizoen.

    De jeugdafdeling van vv GOES is een professionalseringsslag aan het maken. Er is een nieuw jeugdvoetbal beleidsplan en een nieuwe hoofd jeugdopleiding aangesteld. Daarnaast zijn er externe trainers met diploma’s aangetrokken om kwaliteit te bieden in de jeugdvoetbalopleiding. vv GOES heeft als vereniging diverse doorstroom mogelijkheden, voor top talenten lonkt de 3e divisie in het zondag 1 team en voor de overige talenten 3e klasse in het zaterdag 1 team.
    De selectie clinic trainingen zijn ook toegankelijk voor niet leden. Iedereen tot en met 12 jaar kan zich aanmelden via jeugd@vvgoes.nl.