ING

Skills & Control training en suppen JO12-1

In een regenachtig weekend is onze 1e Skills & Control  training bij Lima Beach Goes!
Gelukkig is het droog tijdens de training. Onder leiding van Gert-Jan van Leiden van Skills & Control begint de groep met een coördinatie oefening. Daarna wat kaats en vang oefeningen. En één tegen één. Het is toch zwaar in het zand en de bal rolt niet echt goed. Daarna mag iedereen een omhaal oefenen. Dat is in het zand wel prettig oefenen. We sluiten af met een partijtje.
Dan is het tijd voor een gezonde smoothie. En jawel de zon komt door! De spelers trekken hun trainingskleding uit en een surfpak aan. Tijd om het water op te gaan. Suppen staat voor stand up paddle surfing. Maar de jongens vinden het prima om op de plank te zitten en te paddelen. Sommige springen van de ene plank naar de andere. En sommige spelers blijven lekker op dezelfde plank zitten en hopen het droog te houden… maar in het kader van de teambuilding moet toch echt iedereen een nat pak krijgen. En daar zorgen ze dan ook wel voor. Tijd om weer om te kleden en naar huis te gaan.
De volgende Skills & Control trainingen zijn op zondag 13 oktober, zondag 10 november en zondag 8 december op het kunstgrasveld van VV GOES.

Klik hier voor meer foto's

Highlights

Pupil van de week

ING

© Copyright VV GOES 2004 - 2020

Website door: De Punder Media Logo De Punder Media