Skills & Control training JO12-1 (2)

Na de met 1-8 gewonnen vriendschappelijke wedstrijd van 2e klasser GPC Vlissingen stond vandaag de 2e training van Skills&Control op het programma. Maar eerst nog even over gisteren. Wij zien dat de ploeg steeds meer op elkaar ingespeeld raakt. De driehoekjes werken, het kaatsen werkt, ze weten elkaar te vinden en er is werklust voor elkaar. Omdat het toch een oefenwedstrijd was hebben we ook wat spelers op andere posities uitgeprobeerd. Toen kregen wij het wel wat moeilijker en volgde na onze ruime voorsprong de tegengoal. Maar alle lof voor de tegenstander. Ze bleven werken om die goal te maken.
Na doelpunten van Karim, Jesper, Omar, Jay en 4x Maes waarvan Maes er 3 met een kopbal scoorde! Gingen we met een voldaan gevoel weer terug naar Goes. Later volgde via whatsapp een bericht van de trainer van GPC die aangaf genoten te hebben van ons team, het veldspel en de techniek. Het was een goede les voor hun. Kijk dat is nu heel sportief en leuk om te horen ook.
Vanmorgen stond iedereen weer fris klaar voor de zondagochtend training van Skills&Control. De werklust was er weer en trainer Giovanni Siereveld had verschillende oefeningen uitgezet. Ze zijn begonnen met de ladder waarbij ze diverse stapoefeningen moesten doen en ondertussen hoofdrekenen. De sommen werden door de trainer opgezegd. Het is best lastig om je te concentreren op een oefening en dan ook nog te hoofdrekenen! Verder kwam 1 tegen 1 en 2 tegen 2 aan bod. Balvaardigheidsoefeningen, slalom, richting en traptechniek. Het was weer een actieve leerzame zondagochtend.