• Eindelijk was het zover de JO13-1 ging spelen tegen de buren van SSV JO13-2 er was al meteen wat spanning omdat er wat bekenden van de jongens bij SSV spelen.
    En er zou er zelfs 1 van hun JO13-1 mee doen. Maar Coach Robbie Vialle schepte snel orde in de chaos. En de boys stonden op scherp.

De eerste 10 minuten waren aftasten, Edzel had de kans op de openingstreffer maar gleed uit. Toen gaf SSV een cadeautje weg hun goed keepende doelman pakte een terug speelbal. Dus indirecte vrij trap, in eerste instantie schoot Cherif voor de scheidsrechter floot raak. Maar hij moest op nieuw genomen worden, Essay legde de bal goed neer, en Najim schoot hard in.

Het ijs was gebroken ook letterlijk want de boys hadden minder last van de kou en ging goed voetallen we stonden snel met 3- 0 voor. En het meegekomen publiek stond hun kinderen trots aan te moedigen.
    Majed kopte er een corner strak in. En de boys wilde meer, vooral Yazan hij schoot een bal snoeihard op de laat welke netjes in de rebound binnen geschoten werd door Edzel.
    Essay was uiteraard ook weer goed voor de nodige actie en 2 doelpunten net als Cherif die zich ook weer liet gelden in de verdediging als daar wat lengte nodig was. En Ibrahim scoort er tegenwoordig ook minimaal 1 x per wedstrijd.

En dan hadden we onze verdediging deze jongens hadden het soms nog wel een beetje koud dat hun handen opgewarmd moesten worden aan de koffie in de pauze. En Kevin had het zo houd dat hij Edzel zijn wollen handschoenen aan deed ipv zijn keepershandschoenen. In de 2e helft was het Kevin die er 3 ballen voortreffelijk uit pakte. De trainer van SSV zei :\"jullie gunnen ons ook niets.\" Maar ook al zou dat zo zijn, Marwan, Saleh en Adam waren zo scherp dat ze er ook niet door kwamen. En Zaid stond zo zeker te verdedigen dat hij een trucje deed wat ik nog nooit eerder gezien had. Laten het de Zaid noemen. Echt klasse gespeeld. Hamza die ook weer zijn mannetje stond had er al een wedstrijd op zitten bij zijn oude team en had daar nog 2 x gescoord. Respect voor onze jongst spelende!

Toen werd er wat gewisseld en moest Najim naar de kant. Hij mocht er vrij snel weer in en liet zien waarom je hem eigenlijk niet moet wisselen, BAM onderkant lat en door deze wereld goal was de uitslag 10-0.

Was weer een mooi voetbalochtend neergezet door de boys van JO13-1 vv Goes One Team!