• Met ingang van maandag 12 juli 2021 heeft v.v. G.O.E.S. een samenwerkingscontract met Stichting OpenDoor gedurende het komend seizoen.

Stichting OpenDoor werkt met jongeren en jongvolwassenen met een multi-complexe problematiek die uitval hebben in het systeem. Hier bieden wij groepsbegeleiding en individuele begeleiding voor, zodat de jongeren en jongvolwassenen meer structuur en regelmaat krijgen, zelfredzamer worden om zo terug te keren richting school en/of werk. Hier is altijd een trajectbegeleider bij aanwezig die aan de slag gaat met het talent die hij/zij in begeleiding geeft. De activiteiten die op locatie worden gedaan kunnen onder andere bestaan uit: individuele (ventilerende) gesprekken, sportactiviteiten, koken, ontbijten/lunchen, schoolopdrachten e.d.

Namens het bestuur van de v.v. G.O.E.S van harte welkom.