• GOES ging op bezoek bij VVSB in Noordwijkerhout om de enige avondwedstrijd in deze competite te gaan spelen. VVSB ging voortvarend van start. In de 1e minuut schoot Richela Fecunda, na een één-twee in de
“16”, naast en amper 1 minuut later wist doelman Matthew Lentink Jayson Holman, na een steekbal, van scoren af te houden.
GOES deed iets terug, want Sylvio Hage ging in minuut 3 alleen op tweede doelman Rick van der Mast af, die ten koste van een corner redding wist te brengen. Ook Sven Mbikulu wist een kans om te scoren niet te benutten en zo was het eerste kwartier omgevlogen.
Het was de thuisclub die langzamerhand het initiatief weer overnam. Slordigheidjes op het GOES- middenveld leverden VVSB omschakelmomenten op die leidden tot kansen, maar opnieuw Jayson Holman en de behendige Raygivano Dompig wisten niet te profiteren.
Een lage voorzet vanaf links van Jelmer Vijlbrief, leek reglementair (en klemvast) gestopt te worden door Matthew Lentink, maar toch wees scheidsrechter van Kommer naar de penaltystip.
Routinier Bert Steltenpool ging zelf achter de bal staan en stuurde de keeper naar de verkeerde hoek (33’ 1-0). Een onderschepte pass luidde het tweede doelpunt in. Dompig zette voor en opnieuw Steltenpool schoot bij de 2e paal de stand naar 2-0 (36’).
GOES leek klaar “voor de sloop”, maar na een onderschepping was Sylvio Hage gevaarlijk met een schuiver welke een prooi werd voor van der Mast. GOES-doelman Matthew Lentink was in de slotfase van de 1e helft nog attent bij schoten van Dompig en aanvoerder Lars Rauws. Ruststand 2-0.
De tweede helft kwam wat moeizamer op gang. Lars Rauws kreeg voor een overtreding op Huib van Hecke de (enige) gele kaart en de na de rust ingevallen Riad Elloukmani, schoot na een fraaie GOES-aanval in kansrijke positie naast. Net “na het uur” werd een kopbal van aanvoerder Ruben Hollemans, na een corner, van de doellijn gehaald. Een aantal corners toonden aan dat de bezoekers zich niet zomaar gewonnen gaven en de vechtlust en instelling zorgden voor “het laatse zetje”.
Een schot van Elloukmani werd uit het doel geranseld, een schot van Huib van Hecke leverde opnieuw een corner op, Renzo Roemeratoe’s schot werd gekraakt en opnieuw Elloukmani schoot naast na een teruggetrokken bal van Sylvio Hage.
Met nog een kwart wedstrijd te gaan leverde een verre inworp van Jelle Klap nog maar eens een corner op. De bal kwam bij Hiep Nguyen en zijn voorzet caramboleerde via van der Mast en de onderkant van de lat tot bij Sylvio Hage die de aansluitingstreffer inknikte (68’ 2-1).
VVSB deed iets terug, maar een schot van Danny Bakker ging voorlangs het doel en een gevaarlijk lijkende voorzet werd onderschept door Julian van der Kreeke.
De bedrijvige Gianni Tiebosch bracht GOES toch langszij. Met een diagonaal schot in de verre bovenhoek liet hij doelman van der Mast kansloos (73’ 2-2).
De thuisploeg voerde de druk op en ging wat opportunistischer spelen. Dat leverde wel een aantal corners, maar geen doelpunten meer op. Uiteindelijk konden beide ploegen wel leven met één punt, maar ja, misschien had er wel iets meer ingezeten ……
    Scheidsrechter: Dhr. B. van Kommer

Assistenten: Dhr. J. van Westen en dhr. N. Oppendijk.
    GOES: Matthew Lentink; Jelle Klap, Stefan de Bert, Julian v.d. Kreeke, Renzo Roemeratoe; Ruben Hollemans, Gianni Tiebosch, Sven Mbikulu (64’ Hiep Nguyen); Huib van Hecke (87’ Reza Maipauw), Guillaume Clinckemaillie (46’ Riad Elloukmani), Sylvio Hage (87’ Francis Kabwe Manengela).
    Wisselspeler: Klaudio Dervishi.