V.V. G.O.E.S. zaterdag 1 speelt zaterdag 7 december een zeer belangrijke wedstrijd in de 3e klasse.

VV Goes zondag 1 is zaterdag 7 december vrij, wellicht is het leuk dat het publiek dan eens komt kijken bij de zaterdag 1 tak van VV Goes.

Goes treedt dan aan tegen VV Luctor Heinkenszand 1, welke onder leiding van Giovanni Siereveld strijdt om de bovenste 3 plaatsen. Met slechts 2 punten verschil op de 1e plaats, zou winst op VV Goes er wel eens voor kunnen zorgen dat Luctor Heinkenszand de nieuwe koploper wordt.

Natuurlijk zal de ploeg van Huseyin Dogan er alles aan doen om dat te verhinderen, het zal echter wel een hele zware dobber worden.

VV Goes staat op een 9e plaats met 6 punten verschil op de nummer 3 en gezien het geboden spel is dat gewoon veel te laag. De promovendus zal bij winst as zaterdag, op kunnen klimmen naar een 5e of 6e plaats en dat komt al aardig in de richting.
Na een slechte seizoensstart komt deze leuke ploeg nu goed op gang en is vastbesloten de 3 punten in Goes te houden.

Wij hopen dat het publiek weer massaal aanwezig zal zijn, zeker nu VV Goes zondag 1 vrij is.

Graag tot zaterdag allemaal, de aftrap is al om 14.00 uur.