Home / Senioren / Goes 1 (Zondag) / VC Vlissingen 1-v.v. G.O.E.S. 1 (zon) vr.

VC Vlissingen 1-v.v. G.O.E.S. 1 (zon) vr.

GOES speelde dinsdagavond 10 september 2019 een oefenwedstrijd in en tegen Vlissingen. Het doel was om vooral de spelers die weinig of helemaal geen speelminuten hadden gekregen, aan het werk te zien.
Het begin was hoopgevend. Al in de 2e minuut kwam GOES op voorsprong. Ruben Besuijen bediende de opgekomen Jesse Bank, die diagonaal inschoot (0-1).
Lang bleef de voorsprong niet overeind. Keeper Lorenzo Hoekman ging gruwelijk in de fout toen hij probeerde twee aanvallers uit te spelen. Het was voor Saïd Bouzambou een koud kunstje om de bal in het lege doel te schieten (7’ 1-1).
Jesse Bank kopte na een corner op de buitenkant van de paal en Steve Schalkwijk zag zijn schot, na een counter, op de keeper komen.
Eerder wist Ralph de Kok een gevaarlijk schot te blokken en kwam Jesse Bank zijn doelman te hulp door op de doellijn redding te brengen. Toch kwam Vlissingen op voorsprong. Een schitterende dieptepass werd ingetikt door Thomas de Rijke (41’ 2-1).
Na de hervatting zakte het niveau van GOES naar een bedenkelijk peil. Zelfs de “sterkhouders” deelden in de malaise. De grootste mogelijkheid kreeg Remon de Vlieger, die zijn penalty (Steve Schalkwijk was ten val gebracht) klemvast gestopt zag worden door keeper Karim Ben Sellam .......
De enige lichtpuntjes waren Daniël Wissel, die het eerste haf uur speelde, na een maandenlange revalidatie (en een frisse indruk maakte), én de jonge Rayleigh Doesburg (GOES Jo19), ingevallen voor Jop Dekker.
Het was deze speler, die met een prima assist, Hiep Nguyen in staat stelde om de gelijkmaker in te schieten (76’ 2-2).
Lorenzo Hoekman, die zich goed herpakte na zijn eerdere misser, ranselde eerst een ingeschoten volley uit z’n doel en wist in de slotfase ook een schuiver van Renzo Roemeratoe te stoppen.
Al met al een oefenwedstrijd op het kunstgras aan de Irislaan, waarin GOES bij lange na niet het gewenste niveau wist te bereiken.

GOES: Lorenzo Hoekman; Jelle Klap (46’ Jarreau Manuhuwa), Ralph de Kok, Jop Dekker (64’ Rayleigh Doesburg); Ruben Besuijen, Ruben Hollemans (C), Remon de Vlieger, Miquel Crucq;
Daniël Wissel (28’ Hiep Nguyen), Steve Schalkwijk.

Wisselspelers: Mart de Kroo, Brian Meulmeester, Hakan Basagac.

Denzel Paauwe